Recomandari canale youtube #1

Recomandari canale youtube pentru cei care vor ceva nou de vazut, in fiecare zi cei care suntem activi pe internet intram cel putin de cateva ori pe youtube, ori sa cautam ceva ori sa ascultam muzica daca este cazul. Si pentru ca nu toata lumea poate sa descopere toate canalele de youtube, am hotarat sa va ajut eu sa descoperi aproape toate canalele de youtube, cel putin cele mai interesante.

Sunt oameni in lume care fac continut grozav pentru youtube, acesti creatori de continut pentru youtube trebuie descoperiti, ca apoi sa vezi daca-ti place sau nu. Asa ca mai jos o sa prezint 10 canale dintr-o diferita categorie in fiecare duminica.

Asadar in duminica asta incep cu cele mai populare canale, asa primele recomandari canale youtube.

Recomandari canale youtube

1. Vsauce – Lumea noastra este incredibila, Michael este un creator de continut care ofera ideei generale despre aproape orice.

2. The Piano Guys – Sute de clipuri realizate intr-un mod inedit, muzica pentru pasionatii de pian si nu numai.

3. Good Mythical Morning – Daca vrei o emisiune matinala, de ce sa nu fie si pe internet? Rhett si Link discuta despre orice chestie care-ti trece prin minte.

4. Devin Super Tramp – Canalul asta e putin enervant, ca sunt atat de multe video-uri pe el cu ce mi-ar place sa fac, toate in curs de realizare, continut video incredibil, cred ca are mult mai multe vizualizari clipurile, din cauza copierii pe facebook de catre diferiti utilizatori.

5. Russel Brand’s The Trews – O diferita perspectiva la cele mai importante stiri ale zilei/saptamanii.

6. Reach Records – Canalul asta are continut interesant si eu il vad ca pe un vlog, pentru diferite eventimente, mici si mari.

7. SoulPancake – Video-uri saptamanale, iti prezinta lumea dintr-un alt punct de vedere, trebuie sa ai o minte deschisa pentru a intelege tot.

8. RocketJump – Continut video creativ si amuzant, tin minte ca asteptam cu nerabdare sa apara cate un nou video acum cativa ani. Placut sa vezi evolutia lor, clipurile noi au un detaliu vizual foarte bun.

9. Stuart Edge – Cate putin din toate, sfaturi pentru a fi mai bun, pentru a ajuta oamenii. Atentia la detalii etc.

10. The Slow Mo Guys – Gav si Dan ne arata lucrurile cum abia se misca, cand noi nu le putem vedea.

PS: Acesta nu este un top, ci o lista de recomandari canale youtube.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru