Refu.ro are acum pagerank 4

google-pagerank-updateChiar dacă sunt foarte multe zvonuri legate de pagerank, că o să dispara în curând, se pare că atunci ajung și eu la PR4 cu blogul meu.

De când am început prima oara să am blog pe o platformă free, aici mă refer la blogspot am reușit să trec de la PR1 direct la PR3 și acolo am rămas, la fel s-a întâmplat și cu refuzake.info care de la PR2 am ajuns la PR3 și acolo am rămas, domeniu care acum nu mai este al meu, a fost oferit unui prieten care după un an de zile nu a mai dorit să continue, așa că acum refuzake este tot un blog dar scris în engleză de cineva care a văzut domeniul la godaddy liber și l-a înregistrat.

Acum ceva vreme cineva mi-a oferit o sumă foarte mica pentru un advertorial și l-am refuzat, discutând în continuare cu persoana respectivă pe mail, le-am explicat că după ce am făcut câteva statistici urmând să fac PR4 la următorul update de pagerank, așa că ei mi-au dat un răspuns interesant. Mi-au zis ceva de genul „ca să nu mai discutăm povești referitoare la PR”, dar până la urmă nu au fost povești, ci exact cum le-am zis eu.

O să mai urmăresc câteva site-uri să văd cum au pagerank-ul, cum a fost modificat, în plus sau în minus.

Tu ai avut parte de schimbarea pagerank-ului? Dacă răspunsul tău este afimativ, este în plus sau în minus?

6
Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Jocuri cu Masini
Vizitator
Jocuri cu Masini

Felicitari am verificat special blogul tau ieri sa vad ce si cum si am vazut ca ai primit PR4 iar prietenul nostru Bucur nu a primit din nou PR la fel si eu care am scazut de la PR2 la PR0

Petre
Vizitator

Pe plus … un 3 si un 2

Bucur
Vizitator

Felicitari pentru rezultat, asta inseamna munca in online.

Petre
Vizitator
Petre

eu am avut 1 si acum am 4, daca era 5 treceam clasa…

Patratel
Vizitator
Patratel

Cu unele bloguri pe plus, cu altele pe minus, in functie de timpul acordat fiecaruia. Nu le putem avea pe toate in viata..

Delaunu
Vizitator

Sa vedem la urmatorul update ce PR vom primi. Eu ma astept la 1 sau cel mult 2. Nu prea am lucrat la promovarea blogului si nici n-am sa fac acest lucru.