Ce mi-a placut la Transformation Event by Absolut

transformation-eventAm fost la Transformation Event by ABSOLUT, care împreună cu Bogdan am ajuns mai târziu pentru că am avut inspirația să întârziem, pentru că dacă ajungeam la fix acolo eram opriți chiar de la prima poartă, care amuzant a fost că nu aveam acces cu mașina pentru că nu aveam „bulina gri pe invitație” dar spiritul nostru de observație ne-au adus un loc de parcare foarte aproape, așa că nu am avut probleme cu parcarea, cu toate astea chiar s-a mai amânat momentul să stam noi la coadă cu 10 minute.

Asa că dupa ce am ajuns la coadă, erau câteva sute de persoane în fața noastră, așa că am stat la coadă 5 minute, și când am văzut că nimeni nu mișcă și stăm pe loc degeaba, ne-am dus mai în fața să vedem ce se întâmplă, când în momentul ăla am văzut ca se intra dar foarte încet, așa că ne-am adaptat și noi cozii din fața, timp total de așteptare in total 10 minute.

Cel mai bun moment din eveniment mi s-a parut intrarea, alcătuită din 5 camere:

  1. Prima camera erai invitat să guști niste jeleuri, într-o cameră cu câteva chestii care realizau sunete din natură.
  2. O cameră unde pereții laterali erau din pânză albă și câteva persoane din spate se împingeau în ele ca și cum ar venit să te atingă, dar veneau foarte aproape.
  3. Cameră semi-întunecată unde câteva raze schimbau complet modul cum vedeai camera, razele veneau direct spre tine, se vedeau sub forma unui cerc mare alcătuit cu ajutorul razelor de lumini colorate.
  4. Următoarea cameră erai așteptat de 2 doctori, unul care te verifica la cap, bineînteles la caterincă dar ideea era foarte amuzantă, pentru că am scris că au fost 2 doctori, al 2-lea îți oferă o eprubetă cu ceva de băut.
  5. În ultima cameră te loveai de niște bete atârnate, nu stiu cum sa le zic exact, dupa care imediat făceai dreapta și intrai în hangar.

Odată ajunsi în hangarul evenimentului, am văzut acolo că era coadă peste tot, și nu există moment să nu se miște cineva din stânga în dreapta, sau invers.

Coada era și la bar, coada era și la garderobă, nu am văzut unde era toaleta dar am înteles că trebuia să ieși afara prin singura ușa pe unde puteai ieși afara, care nu avea mai mult de 2m înălțime și 1m lațime, unde imediat afară erau și câteva toalete publice.

Muzica de acolo mi s-a părut mai mult de stand-by, dar când am ajuns acasă, am citit la alții pe internet, am aflat că defapt muzica aia era un warm-up, sigur că așa era!

A mai salvat seara Woodkid, unde am fost încântat când am auzit The Golden Age, Run Boy Run și Ghost Light.

Dacă ai fost prezent, cum ți s-a părut evenimentul? Poate tu l-ai văzut cu alți ochi, nu ca mine!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments