Cum si unde sa alegi un restaurant rooftop

Orice persoana care ar dori sa aiba parte de o petrecere sau de un eveniment inedit ar putea lua in considerare un restaurant rooftop prin care isi poate impresiona invitatii. Fie ca este vorba despre o petrecere restransa, fie ca este vorba despre o cina romantica sau despre o iesire cu prietenii, atunci cand vrei sa surprinzi pe cineva prin alegerea localului trebuie sa te asiguri ca ai facut alegerea in cunostinta de cauza si ca ai toate detaliile necesare pentru a avea succes Exista mai multe restaurante rooftop, iar pentru a-l gasi pe cel mai bun dintre acestea (de fapt, pe cel care ti se potriveste cel mai bine, pentru ca acela este cel mai bun pentru tine) este nevoie sa depui putin efort pentru a face alegerea potrivita

In primul rand, este foarte importanta locatia pe care o are localul respectiv. Chiar inainte de a porni in cautarea localului perfect si de a vedea despre ce este vorba la fata locului ar fi bine sa iei in considerare locatia acestuia – daca te avantajeaza sau nu, daca este usor accesibila pentru cei pe care ii inviti sau pentru tine. Ar trebui sa incerci sa gasesti restaurantul rooftop care este cel mai aproape de tine, astfel incat sa ajungi cu usurinta la el. Atunci cand organizezi o petrecere mica, trebuie sa ai in vedere toti invitatii, deoarece pot fi invitati care nu dispunde mijloc de transport personal sau nu vor sa mearga prea departe de casa. Asadar, este foarte important sa alegi restaurantul rooftop care sa poata fi accesat cu usurinta din punct de vedere al localizarii.

Un alt aspect pe care o persoana ar trebui sa-l ia in considerare atunci cand selecteaza un restaurant pe acoperis este sa ia in considerare costul pe care acesta il percepe pentru mancare sau doar pentru a fi acolo. Este recomandat sa te ghidezi in cautarea ta si in functie de bugetul pe care il ai. Acorda atentie taxelor pe care va trebui sa le platesti nu numai pentru mancare si bautura, ci si pentru localie, mai ales atunci cand este vorba despre ocuparea intregului local.

Iata si ce restaurante rooftop se afla in top in intreaga lume.

71Above, Los Angeles, CA – Cand aceasta capodopera americana moderna s-a deschis in iulie 2016 in varful celui mai inalt zgarie-nori din LA, aceasta a ajutat la cimentarea statutului din centrul orasului ca epicentru epicureic al Coastei de Vest. Sigur, ai putea plati 25 $ doar pentru a avea acces pe puntea de observatie sau poti sari peste aceasta taxa si te poti bucura de priveliste savurand unul dintre preparatele bucatarului Vartan Abgaryan.

Mezzaluna,  Bangkok, Thailanda – Cel mai inalt restaurant din tot Bangkok se intampla sa fie si cel mai elegant. La etajul 65 din Lebua, la State Tower, bucatarul Ryuki Kawasaki abordeaza tarifele franceze cu incomparabila executie a Japoniei sale native.

Corrida,  Boulder, CO – Chef Amos Watts este destul de renumit in vest, dupa ce si-a deschis atat Old Major, cat si Acorn, doua dintre cele mai notabile puncte de reper moderne americane din Denver. Acum a venit si spre nordul orasului pentru a deschide Corrida, primul spatiu de luat masa pe acoperis al lui Boulder, cu vederi neobstructionate asupra splendidei zone din fata Muntelui Rocky.

Pentru o experienta rooftop te asteptam in locatia din Bucuresti, la adresa: Calea Dorobanti 155, Etaj 5, Terasa

Mai multe detalii pe https://www.skybar.ro/

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments