Rio de Janeiro, centrul atentiei?

Rio-de-Janeiro-centrul-atentieiRio de Janeiro, centrul atenției? De ce zic asta? Pentru că am observat mai multe lucruri ce încep să se întâmple prin Brazilia, mai exact prin Rio de Janeiro.

Filme, documentare sau chiar campionate importante. Filme ca The Incredible Hulk în 2003, Fast and Furious 5 (2011), Rio (2011) și The Twilight Saga: Breaking Dawn (2011), bineînteles că și Carnavalul de la Rio este destul de renumit și atrage enorm de mulți turiști veniți să vadă „capitala culoriilor”. Să nu uitam că prima oară capoeira a fost adusă în Brazilia. Să mai zic? Stilul de dans Samba, Copacabana (printre cele mai frumoase plaje din lume), statuia lui Hristos (780 m altitudine, monument ridicat pentru a sărbătorii 100 de ani de la declararea independenței Braziliei), Bossa Nova (stilul muzical care a durat doar 6 ani), Stadionu Maracana (care are recordul de 200.000 de spectatori plătitori) etc, momentan doar astea sunt lucrurile care le știam despre Rio.

La Rio o să fie Cupa Mondială în 2014, doi ani mai târziu în 2016 Olimpiada, deja lucrurile merg destul de bine pentru Rio.

În timp că căutam un video ceva legat de Rio de Janeiro am găsit un clip care dă culoare orașului.

 

Rio de Janeiro, imagini din Rio


PS: Acum aștept ca și România să fie într-un centru al atenției ca să avem și noi un turism mai puternic, pentru că avem o țară frumoasă.

Subscribe
Abonare pentru
guest
8 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bucur

frumusel videoclipul nimic de zis…

Fotograf nunta Bucuresti

Daca este sa vb ca barbati mie alte lucruri imi atrag atentia!:))

Octavian

Rio de Janeiro este un oras superb. Sper sa fie un adevarat spectacol la CM2014 si la Olimpiada din 2016.

Stefan

Ce spectacol, o sa fie ceva de vis, zic.

cronicas

pentru europeni va fi dificil sa irmareasca campionatul mondial. la fel ca si-n 94 vor trebui in foarte multe cazuri sa se trezeasca cu noaptea in cap. s-ar putea din nou sa avem o finala de CM la lumina zilei

mihaela

Rio este un oras superb, iar in perioada carnavalului ai senzatia ca ai pasit intr-un taram de poveste

Flory

Da, e superb la Rio, dar dupa cum ai zis si tu daca s-ar promova si tara noastra mai mult…

Vlad

Cei mai buni fotbalisti 🙂