Scapă de geanta incomodă și comandă un rucsac convertibil!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

S-a umplut orașul de rucsacuri de damă într-o explozie de modele și culori, lucru îmbucurător deoarece ele aduc o notă de prospețime, de optimism.

Un rucsac urban frumos, util și sănătos!

Medicii pot și ei acum să fie mai fericiți, deoarece multe doamne și domnișoare  pot evita astfel durerile atroce ce apar la nivelul coloanei vertebrale atunci când cară după ele genți voluminoase.

Plus că, de obicei, dacă nu e vorba de un rucsac special de ocazie, mai degrabă merg aceste accesorii cu o pereche de teniși ori adidași, eventual cu niște sandale sau balerini, decât cu niște pantofi cu toc înalt.

Poate că un rucsac urban obișnuit nu este atât de vizibil și nici de scump, în comparație cu geantă de firmă (afișată uneori agresiv de către posesoare), dar beneficiile pe care le aduce accesoriul de purtat pe spate chiar sunt demne de luat în calcul.

Știai că o persoană poate să transporte într-un rucsac circa 10% din greutatea ei corporală?

Chiar dacă nu e recomandabil ca să atingem această valoare maximă, e bine de știut că o femeie de 55 kg, spre exemplu, poate transporta circa 5,5 kg în spate fără ca mușchii și coloana să se resimtă negativ. E o greutate suficientă. Chiar reprezintă mult mai mult decât cântăresc obiectele care îi sunt necesare unei doamne sau domnișoare când merge la  facultate, job ori la sala de gimnastică.

Dacă ne gândim puțin, 5,5 kg de lucruri sunt suficiente chiar și în excursiile de o zi sau două la munte. Asta deși orice femeie are tendința naturală ca să ia în aceste călătorii și multe obiecte de care nu are strictă nevoie.

Revenind la rucsacurile urbane de damă, unul cu capacitate medie este absolut perfect pentru a transporta notebook-ul, o gustare și o sticlă cu apă, o geacă subțire de ploaie dacă este cazul, rechizite și trusa de machiaj.

Creatorii de rucsacuri pentru oraș le-au proiectat în ultima vreme în așa fel încât să fie extrem de ergonomice din toate punctele de vedere.

Deși se pare că o geanta este mai bine compartimentată, dacă stai să analizezi puțin lucrurile, un rucsac feminin urban îți permite să îți ții obiectele în ordine mai ușor, pentru că are diverse buzunărașe nu doar în interior, ci și în exterior.

E mare lucru să ai totul organizat într-un singur loc, așa încât să eviți dezordinea proverbială din geanta oricărei femei. Nu va mai trebui să răscolești totul pentru a găsit cheile de la mașină sau de la apartament, un pix de notat, agenda, portofelul sau rujul.

S-a inventat rucsacul – geantă, pentru împăcarea clasicului cu modernitatea!

Mai mult decât atât, poți să îți comanzi acum de pe site-urile de profil rucsacuri foarte cool care după dorință se pot purta și asemeni unor genți.

Nu-i așa că ți-ar plăcea și ție să ai în dulap un accesoriu care să fie  astfel realizat încât să îl poți transforma, în funcție de dorință și  împrejurare din rucsac, în geantă și invers? Găsești la prețuri promoționale pe Zafia.ro asemenea produse moderne. Ba chiar și seturi interesante de accesorii de care o să te îndrăgostești la prima vedere.

Organizând tot ce ai nevoie în mod cotidian într-un singur loc, poți să uiți definitiv de gențile  clasice și să le pui în dulap pentru călătoriile de vacanță, deși s-ar putea ca nici atunci să nu mai ai nevoie de ele. Vei constata că acestea mai mult te încurcă decât să te ajute în dorința ta de a avea mâinile libere pentru a putea să folosești așa cum îți dorești telefonul inteligent.

Ce mai, un rucsac urban feminin cu mânere și baretă detașabilă este un accesoriu pe care trebuie obligatoriu să îl ai, indiferent de vârstă!

Are numeroase avantaje, iar în ultima vreme chiar și acele mici dezavantaje pe care primele rucsacuri feminine de oraș le aveau încep să fie înlăturate.

Tot mai des se găsesc de cumpărat rucsacuri pentru femei cu protecția antifurt. Ele nu pot fi tăiate atât de ușor, iar cu o minimă prudență de a nu pune obiecte de valoare în buzunarele exterioare ale rucsacului atunci când străbați străzi aglomerate sau ești într-un în mijloc de transport în comun, nu ai de ce să te temi.

O altă problemă pe care o invocau unele doamne și domnișoare se referea la faptul că  pe vreme caniculară rucsacul lipit de spate te face să transpiri.

Acum însă brandurile confecționează multe modele de rucsacuri de damă cu materiale antiperspirante sau astfel proiectate încât să nu fie atât de apropiate de pielea purtătoarei pentru un confort sporit când afară gradele din termometru urcă vertiginos.

Ți s-a trezit dorința de a-ți cumpăra și tu un rucsac frumos și practic, foate cool sau chiar un set de accesorii în trend? Atunci intră iute pe Zafia, că stocul este limitat și riști să nu mai prinzi promoțiile fantastice din această perioadă!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments