Scaun auto copii – orice calatorie, o placere

Un  copil este motiv de bucurie in orice familie, iar din momentul in care el soseste pe lume, toata atentia parintilor ar trebui sa se indrepte inspre el. Siguranta si protectia lui  devin din acel moment  cele  mai importante responsabilitati ale parintilor.  Daca in casa putem  sa ne concentram  total asupra  bebelusului, in trafic situatia se schimba putin daca nu vrem sa  punem in pericol viata tuturor participantilor la trafic; asa ca in ceea ce il priveste pe cel mic sunt necesare cateva  masuri de precautie suplimentare.

Cel mai important  accesoriu  care ne ajuta in acest sens este  un scaun auto copii, care nu ar trebui sa lipseasca sub nicio forma din masina niciunei familii cu copii mici. De la design si pana la sistemele de fixare, specialistii in domeniu s-au gandit la   toate cele necesare pentru confortul suprem al celui mic dar si mai important pentru siguranta sa.

Scaun auto copii cu cele mai sigure sisteme de fixare

De la inceputurile sale si pana  in prezent, ideea de scaun auto pentru copii a evoluat considerabil. Dintre ceel mai sigure si apreciate sisteme de fixare  a scaunelor speciale pentru bebelusi  se remarca sitemul ISOFIX.  Dupa cum se poate deduce si din numele acestuia, este in mod clar, cel mai sigur si in acelasi timp, cel mai  maleabil  sistem cu care poate fii prevazut un scaun auto pentru bebelusi.  Sigur in sensul ca are la baza doua componente importante; una  parte integranta a masinii si cealalta a scaunului insusi. Astfel, in cat in cazul unei intamplari nefericite, scaunul se va comporta ca  fiind parte  componenta a masinii, asigurand in astfel protectia suprema a  copilului dumneavoastra. Cat despre  maleabilitate,  aceasta consta in faptul ca puteti amplasa scaunul pe oricare scaun al masinii dumneavoastra, chiar si in  fata daca doriti sa  fiti intr-un permanent contact viziual cu copilulul dumneavoastra.

Dezavantajul acestui sistem consta insa in faptul ca nu toate masinile permit  fixarea unui astfel de scaun intrucat, asa cum spuneam si ceva mai sus, masina trebuie sa fie echipata  special in acest sens.

Scaun auto copii – de tot felul, pentru toate gusturile

Scaunele auto pentru copii,  vorbim acum de cele universale, sunt disponibile intr-o gama extrem de variata de modele astfel incat  orice calatorie sa fie o placere, atata pentru cel mic cat si pentru dumneavoastra. Modelul Berber Infinity   este  exemplul ideal de bun gust si eleganta   in ceea ce priveste designul  unui scaun auto copii .

Cu o centura de siguranta care se poate fixa in 5 puncte, spatar  rabatabil in 3 pozitii, protectie laterala  execelenta  si tapiterie detasabila pentru curatat, scaunul Chipolino Crox  este de asemenea o alegere excelenta. Si daca tot am vorbit mai sus despre sistemul ISOFIX, nu putem incheia lista exemplelor fara sa  mentionam si modelul Chipolino Rider cu sistem ISOFIX  pentru copiii intre 0-18 kg.

In functie de varsta si greutatea copilului dmneavoastra, la www.magazinul-mamicilor.ro  gasti cu siguranta un model care sa impleteasca aproape de perfectiune utilul cu placutul. Iar daca inca nu putem vorbi despre necesitatea unui scaun auto copii, aveti la dispozitie si o gama foarte variata de cosulete auto.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments