Pixuri personalizate de la Dalim Promo pentru oameni de succes

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Indiferent de stadiul dezvoltarii tehnologice, oamenii inca au nevoie de pixuri.Ne sunt indispensabile fie ca suntem la scoala, la birou sau pe strada. Identitatea noastra este identificata inclusiv cu hainele pe care le purtam si cu accesoriile pe care le folosim. De aceea consideram ca utilizand pixuri personalizate nu devenim doar unici ci si adaugam un plus de identitate personalitatii noastre. Un pix banal, nepersonalizat nu il vom pastra niciodata mai mult de cateva zile sau maxim saptamani. In schimb imaginati-va ce impact ar avea asupra oamenilor expresia “Cu pixul asta am semnat acest contract acum 6 ani si s-a dovedit un succes pentru compania mea!” Cu siguranta ca in afara de admiratie, cei ce vor auzi, vor deduce ca au in fata lor un om atent la detalii, organizat cu o personalitate puternica si un comportament drept de urmat.

Un exemplu ce intareste afirmatia anterioara poate fi gasit la licitatiile de obiecte unde, pixuri personalizate ale oamenilor de succes se vand cu sute sau mii de dolari. Si mai mult decat atat aceste mici obiecte pot constitui amintiri extraordinare legate de membrii familiei “Acest pix a fost al bunicului meu”. Este in natura noastra sa ne raportam la oameni de valoare asa ca firma DalimPromo iti pune la dispotie o gama variata de pixuri personalizate ce mai tarziu se pot transforma intr-o poveste de succes.

Folosirea de pixuri personalizate pentru reclama este de multe ori o ideee eficienta

O metoda foarte ieftina pentru a face reclama este utilizarea in campania ta de pixuri personalizate. Printeaza-ti logo-ul sau mesajul campaniei pe acest tip de obiecte, imparte-le oamenilor si beneficiezi de o audienta larga la costuri exagerat de mici comparativ cu celelalte tipuri de reclama. Este cunoscut faptul ca oamenilor le place sa primeasca mici atentii dar oare intelegem cum putem transforma acest lucru in avantajul nostru? Utilizand pixuri personalizate cu mesajul pe care vrem sa-l transmitem le transformam din mici cadouri in materiale publicitare cu un potential foarte ridicat. DalimPromo, produce pe langa pixuri personalizate o intreaga gama de obiecte ce pot fi insufletite cu reclama dumneavoastra. Si aici ma refer la cani, calendare, manusi, fulare, brichete si multe alte articole ce le puteti utiliza in scopuri de marketing la un pret exceptional. Va stam la dispozitie atat cu materialele pe care le avem in stoc dar si cu ideile ingenioase ale designerilor nostri.

Pixuri personalizate-cadouri de nisa

Cand vreti sa faceti un cadou cuiva de multe ori se intampla ca persoana respectiva sa mai primeasca acelasi obiect si de la alte persoane sau sa-l aiba deja in recuzita personala. Dar cu siguranta nu va avea si acelasi mesaj pe obiectele in cauza. De aceea va recomandam o gama larga de pixuri personalizate, de la cele din plastic la cele metalice, insotite de un mesaj unic. Fie ca transmiti un sentiment , o imagine sau un mesaj subliminal, cadoul tau cu siguranta va fi unic si apreciat. Cu un pic de imaginatie si cu ajutorul designerilor nostri veti ramane in amintirea celor dragi pentru totdeauna.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments