Servicii profesionale cu filmari drona pentru rezultate impecabile

Filmarile profesionale necesita cateodata metode neconventionale de a captura imaginea. Serviciile de filmari drona sunt ultimul racnet in materie de filmari si fotografie, iar acest serviciu este popular la nivel global.

Videografia cu drone a devenit cea mai tare tendinta in marketingul de evenimente, in special in ultimii ani, oferind o modalitate unica si captivanta de a captura imagini video – care poate oferi beneficii semnificative pentru campaniile dvs. Si avand in vedere ca videoclipul este cel mai performant tip de continut pe toate platformele sociale, cautarea unor modalitati noi si captivante de a incorpora videoclipul ar putea fi esentiala – iata o privire la cateva dintre modalitatile prin care videoclipurile cu drone pot contribui la cresterea implicarii pentru marketingul digital eforturi.

Fotografii aeriene

Inainte de utilizarea dronelor comerciale, singura modalitate de a produce o filmare aeriana era sa inchiriezi un elicopter si un pilot autorizat si sa zbori in momentul perfect. Nu numai ca acest lucru necesita cheltuieli semnificative, dar exista si cerinte pentru un permis, inregistrarea planurilor de zbor, calendarul etc. Intregul proces este foarte greu de utilizat – in timp ce poate, de asemenea, perturba integritatea evenimentului in sine.

Dronele fac fotografiile aeriene mult mai simple, de o calitate mult mai buna – in timp ce le fac disponibile la un cost semnificativ mai mic decat in trecut.

Fotografii in miscare

Videografia cu drone este deosebit de populara pentru evenimentele care au o actiune rapida, cum ar fi evenimentele sportive. Puteti trimite o drona aproape de actiune fara a va impiedica, si se poate deplasa si zbura pe teren chiar alaturi de jucatori. Acest lucru se apropie mai mult decat poate un fotograf, permitand in acelasi timp sa fie facute fotografii si videoclipuri.

Este nevoie, desigur, de un nivel de abilitate pentru a stapani astfel de fotografii, dar angajarea din nou a operatorilor de drone cu experienta reprezinta o fractiune din costul fotografiilor aeriene anterioare si, dupa cum veti vedea, produce imagini uimitoare.

Poate fi dificil sa va faceti o idee despre un spatiu sau o proprietate completa, doar mergand pe teren sau uitandu-va la o harta. Daca zburati cu drona peste proprietate, acest lucru va va oferi o imagine mai buna despre cum arata si puteti apoi sa aduceti materialele inapoi echipei pentru discutie si aprobare. Veti obtine o vedere aeriana a spatiului si puteti chiar sa captati zone greu de vazut pentru o mai buna cartografiere si planificare.

Apoi, puteti utiliza si acele fotografii cu drone pentru a organiza evenimentul cu o privire in profunzime a locului in care se afla totul in spatiu.

Dronele produc imagini si fotografii de inalta calitate, economisind in acelasi timp timp si bani in comparatie cu alte forme video traditionale.

Cu o versatilitate nelimitata, puteti face orice, de la filmari de drone in direct la punerea dronelor in spectacol – si, dupa cum puteti vedea din exemplele de aici, rezultatele pot fi uimitoare, generand buzz si creand constientizarea marcii pe canalele sociale.

Agentia flyartproduction.ro este un adevarat leader in acest domeniu si ofera cele mai spectaculoase imagini suprinse cu drona, demne de pus pe prima pagina.

Cum se utilizeaza videografia cu drone pentru marketingul evenimentelor:

Ridicati drona in aer pentru a obtine o vedere de ansamblu asupra a tot ce se intampla in timpul evenimentului (sau pre-sau post-productie). Aceasta surprinde intreaga experienta intr-un mod care atrage atentia pe care publicul dvs. o va adora.

Transmite in direct evenimentul pe masura ce se intampla. Unele drone au functii de streaming live, astfel incat sa puteti filma de fapt evenimentul din mai multe unghiuri pentru a obtine un videoclip super-imersiv, pe care urmaritorii dvs. de acasa il pot viziona chiar daca nu au putut ajunge la eveniment. Streaming-ul live functioneaza, de asemenea, excelent pentru a fi afisat pe monitoare pentru a oferi participantilor o experienta mai completa si mai larga.

Aratati culisele in timp ce va pregatiti pentru eveniment. Fotografiile aeriene ale unei scene in curs de pregatire sau realizarea unei productii pot fi o modalitate excelenta de a genera emotie inainte de eveniment.

Faceti fotografii aeriene sau prim planuri pe care le puteti utiliza in materialele de marketing pentru urmatorul eveniment. Fotografia profesionala ridica calitatea de perceptie a unui eveniment, astfel incat data viitoare in jurul tau poti atrage si mai multi clienti (si poate la un pret mai ridicat).

 

Pune drona in spectacolul tau! Puteti zbura cu drone ca parte a divertismentului si / sau le puteti folosi pentru a ajuta participantii la eveniment sa vada alte parti ale scenei sau locului de desfasurare pentru o experienta captivanta.

Afisati o prezentare generala a tuturor activitatilor pe care le oferiti. De exemplu, la un festival de muzica, puteti ridica o drona peste spatiul respectiv pentru a arata mai multe scene si audiente simultan.

Videografia cu drone functioneaza bine pentru a evidentia implicarea unui sponsor intr-un eveniment. Puteti utiliza fotografiile cu drone pentru a demonstra unde este standul sponsorului, unde sunt toate semnele lor sau cum participa. Acest lucru functioneaza foarte bine daca nu participati la eveniment, dar doriti sa creati o implicare la cote maxime.

Folosind serviciile de filmari cu drona oferite de flyartproduction.ro multe businessuri au sansa de a-si expune potentialul catre mai multe persoane sau mai multi colaboratori. Filmarile si pozele efectuate cu drona arata un alt nivel de profesionalism, care in ziua de astazi a ajuns un standard pentru orice afacere moderna care doreste sa fie in cap de lista!

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments