Servicii repatriere pentru reunirea familiei - Refu.ro

Stateam la priveghi, la vecinul meu, decedat in conditii violente la 33 de ani si mi se rupea inima vazandu-i pe ai lui, cum il apara de insecte , il acopera si ii mangaie chipul impietrit. Era atata duiosie in gesturile lor si am inteles ca un strain nu se poarta asa nici cu mortii sai, dar cu mortii nostri. Cine l-ar fi mai aparat de muste si cine l-ar fi mai acoperit, daca murea departe de tara si nu il aduceau acasa?

Din cand in cand, ridicau glasurile, fara sa strige si vorbeau cu el. Il asigurau ca nu va fi niciodata uitat si ca se vor stradui sa aiba grija de casa in memoria lui.

Era acasa, era in mijlocul alor sai, iar la cimitir era asteptat de tatal si bunicii lui.

Priveam multumirea cu care sotia umplea paharele cu tuica, suc sau vin, mama lui impartea colacii, femeile ofereau pachetele in memoria lui si am inteles de ce avem nevoie de servicii repatriere .

Colacii din faina de grau erau frumosi: impletiti, crescuti frumos si aurii, iar deasupra erau ornate cu coliva.

Mortii ne pleaca din casa, asa cum pleaca si copiii cand se casatoresc. Am stat la masa impreuna, apoi deodata au plecat departe. Cu toate acestea ne intereseaza tot ceea ce fac: cum o duc, daca le este cald sau frig, bine sau rau, daca au ce manca.

Cu toate ca au plecat din casa, din familie, parintii se intereseaza permanent de copii. Dar grija este aceeasi, ba mai mare si fata de cei morti. Apartinatorii ingrijesc frumos mormantul si pun pe el cele mai alese flori, schimba crucea, cand cea din lemn putrezeste, aprind lumanari si mai ales dau de pomana toate bunatatile pamantului, sa fie de sufletul raposatului.

Toate acestea sunt posibile datorita firmei Transport-decedati.ro care trateaza cu maxima seriozitate fiecare caz in parte. Este suficient ca familia sa dea un telefon si sa solicite consiliere si repatriere si vor primi in schimb urmatoarele:

-tratarea decedatului cu respect maxim. Tot ceea ce trebuie facut, se face cu maxima responsabilitate si pentru o repatriere chiar sunt multe de facut.

-sicrie, imbracaminte, cruce inscriptionata de calitate. Toate sunt alese cu gust si mai ales conforme legislatiei europene de repatriere.

-dosarul cu actele necesare pentru transportul funerar si inmormantare

-pregatirea trupului neinsufletit pentru aducerea in tara si pentru inmormantare.

Ei fac totul la timp, fiindca lucreaza in echipa, au experienta a mii de repatrieri si cunosc legislatie funerara internationala.

Masini, echipamente, personal, colaboratori in tara unde a avut loc decesul, toate acestea ajuta la urgentarea operatiunilor ca repatrierea sa se faca la timp.

Firmele care asigura repatriere stiu ca noi avem cultul mortilor si de aceea isi dau silinta sa aduca toti romanii decedati la casele si la familiile lor.

Moartea cuiva drag si apropiat este una dintre cele mai grele incercari, dar mult mai greu de-atat este sa nu il poti aduce acasa pe al tau, sa fie ingropat in pamantul care l-a sustinut.

Transport-decedati.ro asigura repatrieri de calitate premium ca toate sufletele sa fi impacate.

Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru