Sfarsitul carierei muzicale al Selenei Gomez?

Veste proastă pentru fanii Selenei Gomez. Tânăra s-a despărţit de trupa „The Scene” şi se va dedica doar carierei de actriţă.
Pentru că are prea puţin timp liber din cauza spectacolelor şi a filmăriilor, Selena a renunţat şi la concerte de dragul iubitului ei. La începutul anului acesta, tânăra declara că vrea să renunţe la muzică pentru o perioadă, pentru a avea mai mult timp liber. Nu pentru totdeauna, ci doar pentru o bucată de timp, cât va termina proiectele cinematografe pe care le-a început, de aceea a şi renunţat la trupa „The Scene”, cu care a început colaborarea acum 3 ani, în 2009, timp ce au lansat trei albume: „Kiss & Tell” , „A year without rain” şi „When the Sun Goes Down”.
În cariera de actriţă lucrurile nu stau prost, ea a înlocuit-o pe Miley Cyrus în „Hotel Transylvania”, unde îi împrumută vocea lui Mavis, fiica contelui Dracula. Tot acum filmează pentru thriller-ul „AfterShock” şi pentru drama „Spring Breakers”, pelicule ce vor apărea abia anul viitor.

Leave a Reply

1 Comentariu la "Sfarsitul carierei muzicale al Selenei Gomez?"

Abonare pentru
avatar
Comentarii sortate după:   cele mai noi | cele mai vechi | cele mai votate
Spiry
Vizitator

nu ma prea incanta fetita asta cum canta live, am auzit pe youtube ceva concerte chiar nasoale, Hannah Montana mi se pare mai buna:)) chiar daca nu sunt familiarizat in domeniul asta