Veste proastă pentru fanii Selenei Gomez. Tânăra s-a despărţit de trupa „The Scene” şi se va dedica doar carierei de actriţă.
Pentru că are prea puţin timp liber din cauza spectacolelor şi a filmăriilor, Selena a renunţat şi la concerte de dragul iubitului ei. La începutul anului acesta, tânăra declara că vrea să renunţe la muzică pentru o perioadă, pentru a avea mai mult timp liber. Nu pentru totdeauna, ci doar pentru o bucată de timp, cât va termina proiectele cinematografe pe care le-a început, de aceea a şi renunţat la trupa „The Scene”, cu care a început colaborarea acum 3 ani, în 2009, timp ce au lansat trei albume: „Kiss & Tell” , „A year without rain” şi „When the Sun Goes Down”.
În cariera de actriţă lucrurile nu stau prost, ea a înlocuit-o pe Miley Cyrus în „Hotel Transylvania”, unde îi împrumută vocea lui Mavis, fiica contelui Dracula. Tot acum filmează pentru thriller-ul „AfterShock” şi pentru drama „Spring Breakers”, pelicule ce vor apărea abia anul viitor.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Spiry Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Spiry
Vizitator
Spiry

nu ma prea incanta fetita asta cum canta live, am auzit pe youtube ceva concerte chiar nasoale, Hannah Montana mi se pare mai buna:)) chiar daca nu sunt familiarizat in domeniul asta