Gențile de mână…probabil prima iubire pentru multe dintre femeile care iubesc să fie la modă. În foarte multe cazuri, acestea ajung să transforme gențile de mână într-o obsesie, iar achiziția și schimbarea lor permanentă să fie unul dintre hobby-urile preferate. Multe femei dețin o adevărată colecție de genți pe care adoră să le accesorizeze la diverse ținute, însă alegerea genții potrivite, care să se potrivească în orice situație, poate fi uneori dificilă. În acest sens, sunt câteva criterii de luat în calcul de către o femeie care se află în căutarea genții ideale.

1. Un design deosebit pentru genți de damă

Bineînțeles, în alegerea de genți de damă potrivite există și aspectul care ține de design. O geantă este aleasă și pentru că este deosebită din punct de vedere estetic. Contează destul de mult și culoarea acesteia, pentru că există cazuri în care culoarea unei genți face totul, chiar dacă designul nu este unul potrivit. Detaliile de design pot face ca un model negru potențial plictisitor să devină o operă de artă. Sunt mai multe aspecte de luat în calcul în ceea ce privește designul:

  Culoare;

  Accesorii;

  Curele sau toarte;

  Poziționarea fermoarului;

  Dimensiunile;

  Forma.

2. Confortabil de transportat

Da, o geantă de mână, la fel ca îmbrăcămintea, trebuie să aibă un nivel de confort de care purtătoarea să fie mulțumită. Dacă geanta aleasă incomodează în zona brațului, cade de pe umăr prea ușor sau trebuie purtată de mânere, ceea ce nu este de dorit pentru multe persoane, atunci nu este cazul ca aceasta să fie achiziționată. Deși aspectul este unul plăcut, dacă geanta nu oferă confortul potrivit pentru a fi transportată, atunci clar există alegeri mai bune.

3. Nu este prea grea

Deși gențile din piele naturală sunt extrem de rezistente în comparație cu cele din materiale artificiale, unul dintre marile dezavantaje ale acestora este că sunt destul de grele chiar și atunci când sunt goale. Dacă este vorba despre o persoană care și obișnuiește să poarte în permanență numeroase articole și accesorii în geanta de umăr, atunci lucrurile devin și mai grele. Așadar, înainte de a achiziționa o geantă este importantă verificarea greutății pe care o are aceasta. Deseori, este vorba despre accesoriile pe care le are o geantă pentru a arăta grozav, însă mai bine mai practică decât mai frumoasă.

4. Buzunarele potrivite pentru propriile nevoi

Cum este compartimentată geanta? Câte buzunare are și de care? Interioare? Exterioare? Din acest punct de vedere este vorba doar de preferințele personale ale unei femei. De ce? Pentru că o persoană poate prefera o geantă prevăzută cu mai multe buzunare mici, alta preferă variantele de genți prevăzute cu buzunare mari, încăpătoare; unele vor măcar un mic buzunar în exterior pentru chei sau telefon, altele nu…și tot așa.  Important este ca geanta aleasă să asigure suficient spațiu pentru nevoile pe care le are purtătoarea sa.

5. Sistemul de închidere

Multe preferă gențile care sunt prevăzute cu un sistem de închidere eficient, ca să nu existe riscul de a cădea ceva din interior. Este vorba înainte de toate de păstra conținutul genții în siguranță, nu numai de aspectul practic pe care îl implică existența fermoarelor sau capselor pentru închidere.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment