Sfaturi de top pentru selectarea unui furnizor de bunuri de birou

Materialele pe care le folosim zi de zi la munca, sunt acele articole de birou pe care se bazeaza majoritatea dintre noi pentru a ne face treaba in cele mai bune conditii. Angajatii, de la cei care iau ordine si pana la personalul executiv, stiu cu totii ca rechizitele de birou sunt o marfa esentiala pentru birou, care sustin operatiuni eficiente si cat mai diferite.

Pixuri, hartie (imprimanta, fotografica, adeziva etc.), articole de papetarie (hartie cu antet, plicuri, dosare, agende), capsatoare si capse, agrafe, foarfece, taietoare de hartie, toner pentru imprimante, produse de curatenie si consumabile pentru igenizare reprezinta lucruri esentiale la orice loc de munca. Astfel de produse, de la produse birotica si papetarie la detergenti si dezinfectanti pentru maini si suprafete, vom gasi la magazine speciale, precum sanito.ro.

Totusi, pentru a ne desfasura activitatea cat mai bine, rechizitele, si chiar si mobilierul de birou, reprezinta o parte surprinzator de mare din cheltuielile fiecarei firme, indiferent de dimensiunea companiei. Asta pentru ca trebuie sa ai mereu pe stoc produse pentru fiecare angajat. Aceste produse sunt, cum spuneam, rechizite de birou, consumabile pentru computere, echipamente tehnice, mobilier si produse de curatenie. Totusi, daca alegi cu grija furnizorul, vei amortiza aceste cheltuieli. Sanito. Din punctul de vedere al multora, este magazinul ideal. Asta pentru ca practica preturi foarte bune si, de asemenea, pentru ca adesea exista oferte ce nu au competitie. Asa ca, daca selectezi cu grija furnizorul de bunuri pentru birou si firma ta vei:

-Economisi bani la toate rechizitele de birou si alte articole conexe;

-Ai intotdeauna disponibile rechizitele de birou de care angajatii au nevoie pentru a-si face treaba;

-Ai produsele care se potrivesc nevoilor afacerii tale.

Inainte de a alege un furnizor de materiale de birou, trebuie sa examinezi si sa cantaresti fiecare dintre acesti factori:

Selectia stocului si produselor

In primul rand, un bun furnizor de articole de birou ofera o selectie mare de articole diferite, avand produse de marca si generice, care sunt mult mai economice fata de marcile de renume. In mod ideal, vanzatorul ofera totul, de la rechizite de birou la produse de curatenie si igienizare, astfel incat firma ta sa poata plasa comenzi mai mari cu mai putini furnizori.

Preturi

Majoritatea furnizorilor de articole de birou ofera aceleasi produse sau produse similare, ceea ce face incredibil de usoara compararea preturile articolelor pe care le utilizezi cel mai mult cu site-urile si cataloagele furnizorilor.

Reducerile nu au sens daca sunt la preturi ridicate sau necompetitive. La sanito.ro, din fericire, ai cele mai bune preturi. Poti sa faci comenzi online, prin e-mail, telefon si fax. Magazinul sanito iti va livra rapid tot ceeea ce ai comandat. Produsele vor ajunge la biroul tau in cele mai bune conditii. Odata ce ai apelat la serviciile acestui furnizor, vei vedea ca nu iti mai alege un altul. Promptitudinea serviciilor, preturile competitive, gama variata de produse pe care le poti comanda te vor surprinde si te vor multumi de fiecare data. Alege santito.ro pentru a-ti aproviziona biroul si pentru a lucra, zi de zi, in cel mai eficient mod!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments