Si paznicul are nevoie de protectie cu oferta cabina de paza constructii

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Sa fii paznic este foarte greu, desi necunoscatorii au impresia ca este o ocupatie de stat degeaba. Cel mai greu este in tura de noapte, cand omul pus sa pazeasca bunurile santierului poate fi calcat de hoti. Am auzit multe intamplari triste cu paznici care nu aveau cabine de paza si erau obligati sa patruleze toata noastea de colo colo, adica sa faca multi kilometri, sa stea in ploaie si in frig. Unii s-au imbolnavit grav de plamani, altii au fost batuti crunt de hoti si au ramas cu infirmitate toata viata si nici raufacatorii nu au fost prinsi. Seful de santier trebuie sa stie ca paznicii au nevoie de protectie si in calitate de manager, trebuie sa ceara oferta cabina de paza constructii. Sigur ca suntem interesati de bunurile de pe santier, dar mai mult trebuie sa tinem la viata oamenilor care le pazesc.

Nu ne permitem sa sacrificam o viata, pentru o betoniera, lopeti, materiale de constructie si ce se mai afla pe un santier! Nu exagerez deloc afirmand aceste lucruri, fiindca: -sa zicem ca paznicul ar avea o arma in dotare. Hotii ar veni in numar mare pe santier si l-ar surprinde pe cel care pazeste bunurile in asa fel, incat sa nu se poata apara si sa nu poata sa sune la 112.

In cazul in care paznicul este vigilent si scoate arma din dotare, el risca o condamnare si daca a facut acest gest in legitima aparare, iar in acest fel a ranit grav pe cineva sau si mai rau a ucis. In plus, fara alte dovezi, vor fi marturiile celor din grupul infractional impotriva declaratiei paznicului, fiindca, din pacate, se pot face inscenari si in cazul unor lucruri evidente. -paznicul poate fi lovit din spate sau poate fi imobilizat si i se ia si telefonul, sa nu poata anunta organele de ordine. -un paznic tinut toata ziua sau toata noaptea in picioare, in soare, ploaie sau ger se va imbolnavi grav intr-un timp relativ scurt.

Si paznicul are nevoie de protectie cu oferta cabina de paza constructii - Refu.ro

Ce masuri ar putea lua un sef de santier ca bunurile sa fie securizate si paznicul in deplina siguranta? Sa comande cabine de paza complet utilate de pe site-ul distribuitorului: Cabine-containere.ro. Paznicul este si el un om care munceste si care pierde noptile, ca a doua zi, constructorii sa gaseasca tot ce au lasat pe santier. Evident ca are si el nevoile sale: sa se spele pe maini, sa stea pe un scaun, sa manace la ora la care are pauza de masa, sa completeze documentele care i se cer la intrarea sau la iesirea din tura.

Materialele ignifuge si rezistente la intemperii din care sunt facute cabinele de paza ii asigura securitatea, cand se dezlantuiesc furtunile, in cazul unor fulgere sau incendii, iar managerii au indatorirea de a asigura angajatilor conditii decente la locul de munca. In cazul in care santierul este urias, se pot amplasa cabine de paza in puncte strategice si paznicii sa fie ajutati si de camera de luat vederi. In fata unui monitor mare, cei care asigura paza sa urmareasca din cabinele lor ce se intampla pe santier.

Este mult mai bine si mai sigur asa. Sa zicem ca nu vin hoti pe santiere, dar paznicul care isi face rondul obisnuit este posibil sa se accidenteze grav si nimeni sa nu poata anunta salvarea. In toiul noptii se pot intampla multe lucruri, de aceea:”Paza buna trece primejdia rea.” In acelasi timp cu aceste cabine de baza, fiindca tot sunt aduse la adresa indicata, pot fi comandate si cabinele cu grup sanitar wc si dus, atat de necesare pe santier.

Constructorii nu pot sta cu praful si transpiratia pe ei, ci la sfarsitul fiecarei zile de munca au nevoie de o baie zdravana, fie ca pleaca seara la casele lor, fie ca sunt cazati in containere speciale, igiena personala se impune. In lumea satelor, inainte de inceperea contructiei unei case, lucratorii improvizeaza un grup sanitar in curte, fiindca se stie ca omul nu poate sta fara sa se duca la toaleta.

Toate cabinele containere atat de necesare sunt gata asamblate si tot ce au cei care le comanda de facut este sa le gaseasca un loc bun si sa le racordeze la energie, apa curenta sau canalizare. Nu este nevoie de autorizatie de constructie, nici de timp de asteptare pana cladirea este ridicata, fiindca aceste cabine containere sunt functionale din ziua in care sunt aduse la fata locului. Tocmai de aceea astfel de containere sunt recomandate si in cazul unor calamitati, fiindca in ele se pot adaposti sinistratii.

E minunat sa stii ca poti comanda case gata facute, in care se pot muta imediat cei fara adapost si gherete pentru paznici, ca eventualii raufacatori sa nu poata sa ii raneasca. Pretul acestor cladiri este onest, cu toate ca sunt indispensabile pentru santiere si in alte situatii in care este nevoie de cladiri in care oamenii sa locuiasca sau sa lucreze in conditii decente.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments