Solutii pentru iluminat auto la cel mai bun raport pret/calitate

Fara doar si poate cele mai bune solutii de iluminare pentru autoturisme sunt becurile cu led. Fie ca vorbim despre sistemul de iluminat care asigura vizibilitatea exterioara ori despre luminile din habitaclu, becurile cu led sunt cele mai bune datorita calitatii luminii dar si a duratei de viata mult mai mare comparativ cu becurile clasice. De asemenea, aceste becuri cu led asigura si un consum de energie electrica mult mai redus, fiind ideale atat pentru autovehiculele normale care functioneaza pe baza arderii combustibilului caz in care durata de viata a batariei este prelungita, dar mai ales pentru autovehiculele electrice pentru care fiecare consumator conteaza cand discutam despre automomia in km pe care o poate parcurge o masina electrica.

Poate cel mai important aspect de care cu totii vom tine cont in momentul in care dorim sa imbunatatim sistemul de iluminat, este reprezentat de vizibilitatea pe care ne-o ofera dar si de aspectul vizual al masinii, caz in care becurile de tip led cu siguranta vor face ca un autovehicul sa arate mult mai aratos. In ceea ce priveste vizibilitatea in special pe timp de noapte, un sistem de iluminat de cea mai buna calitate, este un sistem de iluminat ce utilizeaza becuri de tip led, acestea fiind capabile sa ofere toata vizibilitatea necesara fara a fi creat un disconfort pentru ceilalti participanti ai traficului. Dorind sa aduc masinii mele o imbunatatire atat a performantelor sistemului de iluminat cat si din punctul de vedere al aspectului autoturismului am optat pentru achizitionarea unor becuri cu led deoarece stiam despre avantajele oferite de acestea. Nu a fost tocmai usor sa gasesc o sursa serioasa si de incredere pentru acestea, iar cele mai bune solutii le-am gasit pe site-ul celor de la gotek.ro. Nici nu am mai stat pe ganduri, am adaugat in cosul de cumparaturi produsele dorite si asta a fost tot.

Solutii pentru iluminat auto la cel mai bun raport pret/calitate - Refu.ro

Dupa sosirea comenzii cu becuri led auto de la gotek.ro, am ramas placut surprins sa observ calitatea foarte buna a acestora, la care nu ma asteptam avand in vedere preturile foarte avantajoase. Pe site-ul acestora am gasit cel mai bun raport pret/calitate la toate tipurile de becuri led auto, atat pentru iluminatul interior cat si pentru exterior fie ca este vorba de faruri, pozitii, stopuri si asa mai departe, lampi led pentru numar, angel eyes si diverse accesorii precum adaptori si anulatori de erori. Aceasta comanda pentru becuri led de pe gotek.ro a fost efectuata in urma cu cateva luni si inca se prezinta impecabil, intensitatea fiind neschimbata. In cazul becurilor clasice la un astfel de interval de timp necesitau inlocuire.

Ledurile sunt mult mai eficiente deoarece produc mai putina caldura si consuma mult mai putin curent electric, durata de viata a acestora fiind chiar si de 10 ori mai mare decat cea a becurilor clasice ci halogen, rezistand zeci de mii de ore, comparativ cu doar cateva mii. In acest fel veti scapa de grija verificarii si inlocuirii becurilor din sistemul de iluminat. Desi la prima vedere becurile de tip led sunt mai scumpe decat cele clasice, ei bine daca vom lua in calcul variata in care becurile clasice rezista de 10 ori mai putin fata de cele cu led, numai din acest motiv putem spune din start ca aceasta investitie va fi un inteligenta. Toate produsele comercializate de cei de la gotek.ro dispun de certificate de conformitate, menite sa confirme calitatea inalta a produselor, iar accesand site-ul acestora veti putea vizualiza si o galerie foto in care este exemplificata prin poze eficienta acestor becuri led. In plus, in functie de valoarea cumparaturilor puteti beneficia si de reduceri de 10% la comanda. Daca si dumneavoastra sunteti in cautarea unui bec H1, H3, H4, H7, H10 si asa mai departe, ori becuri pentru pozitii, stopuri, iluminare numar, iluminare habitaclu si asa mai departe, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul celor de la gotek.ro, sa va adaugati in cosul de cumparaturi produsele dorite, sa plasati comanda si asta este tot. Ieftin, simplu si rapid in numai cateva click-uri.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru