Concediul la mare este întotdeauna un motiv de bucurie și de mare entuziasm, până ajungi la bagaje. Dacă nu ești suficient de organizată, s-ar putea să ajungi cu un bagaj plin cu haine și obiecte inutile, pe care le cari degeaba după tine. Ca să îți venim în ajutor, am făcut o listă cu lucrurile care ar trebui să se regăsească în bagajul tău într-un concediu la malul mării. Parcurge informațiile cu atenție și asigură-te că le bifezi pe toate pentru o vacanță liniștită și fără stres!

Haine potrivite pentru destinația aleasă

Fă-ți un obicei din a verifica vremea înainte de a merge în concediu, indiferent de destinație. Dacă plănuiești să stai mult pe plajă, pune-ți mai multe costume de baie, dar și pălării sau chiar eșarfe pe care să le porți pe cap în cel mai cool mod pentru a preveni insolația. Dacă vrei să alergi dimineața pe plajă sau prin împrejurimi, nu uita să îți iei echipamentul potrivit și o pereche de încălțăminte sport – crede-ne pe cuvânt, e greu să alergi în picioarele goale pe nisip. Și dacă tot am adus vorba de încălțăminte, ar fi bine să te asiguri că iei cu tine doar acele perechi de sandale confortabile, care nu te deranjează dacă mergi mai mult și nu îți produc răni.

Produse de îngrijire a pielii

Din bagaj nu trebuie să îți lipsească produsele cu SPF, dar și cele care îți hidratează intens pielea, mai ales dacă te confrunți cu piele sensibilă. Nu uita nici de alte produse care îți pot face vacanța mult mai confortabilă, cum ar fi spray repelent pentru insecte și căpușe sau gel pentru înțepăturile de insecte. Astfel de produse sunt utile dacă plănuiești să vizitezi și plaje sau zone mai sălbatice, pline de vegetație. Le poți cumpăra într-o variantă mini și le poți purta mereu cu tine, într-un rucsac piele naturală asortat la ținuta ta.

Trusa cu medicamente

Dacă la noi în țară poți merge la orice farmacie să iei medicamente (mai puțin cele care necesită prescripție medicală), s-ar putea ca în alte țări să nu poți face asta. Ca să îți strice vacanța vreo durere de burtă, de cap sau de măsea, asigură-te că ai în bagaj o trusă cu medicamente potrivite pentru orice situație. Ia în calcul atât toxiinfecțiile alimentare sau insolațiile, cât și probleme mai puțin frecvente, cum ar fi o reacție alergică extremă.

Cu cât îți pregătești lucrurile din timp, cu atât vei fi mai puțin stresată în momentul în care trebuie să finalizezi bagajele și să te pregătești de plecare. Alege corect hainele (pe EVoStyle găsești și rochii și pareo deosebite, numai bune de purtat pe plajă), încălțămintea, produsele de îngrijire a pielii și medicamentele și nicio situație neplăcută nu te va lua prin surprindere în vacanță. Păstrează lista cu lucrurile pe care le iei la mare și folosește-o de fiecare dată când planifici un astfel de concediu într-o destinație călduroasă.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment