Teaser videochat by Andreescu sau cheia succesului

Daca pierzi cheia, pur si simplu usa nu se deschide in fata ta! Si stii foarte bine cat de dramatic este acest lucru, fiindca in casa te asteapta: -un hol primitor, in care te poti descalta de pantofii care ti-au pus picioarele si mijlocul la incercare. Aproape ca iti vine sa plangi stand in fata usii intr-un picior. Daca nu ai sti cum se uita vecinii pe vizor, sa te spioneze, te-ai descalta pe loc. -o baie in care sa te speli pe maini si pe fata, fiindca ai venit cu praf si microbi din oras. -un pat comod pe care sa te odihnesti 5 minute si dupa aceea sa te duci in bucatarie si sa faci mancare. Stai si plangi in fata usii, mai ca iti vine sa o spargi de ciuda ca nu gasesti cheia! Dar pe lumea asta exista si chei metaforice: cheia succesului, cheia rabdarii, cheia norocului. Unii nu le gasesc niciodata, in timp ce altii le arunca, fara sa se gandeasca la consecinte. De pilda cheia succesului se obtine dupa ce realizezi teaser videochat by Andreescu.

Succesul are o arhitectura pretentioasa si nu poti sa il construiesti singura. In spatele unei prezentatoare TV de succes sta o echipa intreaga. In primul rand scenaristul, care are grija de replici si de miscari, apoi cei care fac decorurile si costumele, si cameramanii. Succesul unei cantarete este individual, dar ea ar trebui sa le fie recunoscatoare tuturor celor care au contribuit la el. In aplauzele pe care le primeste solista se reflecta si munca persoanelor care au compus melodiile si celor care au compus versurile cu mesaj.

Teaser videochat by Andreescu sau cheia succesului - Refu.ro

Dar fotomodelele care zambesc de pe copertile revistelor de succes, cum au ajuns sa fie asa de dorite? In spatele lor sta un fotograf priceput, care le pune in valoare farmecul feminin si realizeaza adevarate opera de arta din fotografii. Sufletele nu se vad in poze, dar imaginea fizica poate fi mult imbunatatita de un fotograf cu experienta si priceput. Dupa ce agentiile vad pozele, vin si contractele in euro cu multe zerouri. Dar ce inseamna cu adevarat sa deschizi usa succesului?

1. Sa treci prin oras, iar lumea sa te priveasca admirativ, sedusa de rochiile pe care le porti, de gentile tale, de bijuterii si de masina pe care o conduci. Avand de toate evident ca si atitudinea este de printesa, mai ales ca simti cata admiratie ti se asterne la picioare. 2. Sa castigi intr-o luna in tara, cat altii intr-un an in afara. Salariul tau sa porneasca de la cateva mii de dolari in sus. Sa stii ca se poate si in tara noastra sa obtii cinstit un asemenea venit, important este sa stii la ce usi bati si pe cine chemi sa iti faca pozele si teaserele.

3. Sa nu lasi o dorinta neindeplinita, sa fii femeia independenta care are mereu bani in geanta si in banca. Sa poti cumpara tot ce iti pofteste inima de la magazinele exclusiviste.

4. Pana in 30 de ani sa ai casa si masina ta, vechime in munca si un salariu astronomic. 5. Sa fii discreta in ceea ce priveste viata personala si lumea sa nu stie de unde ai aceste venituri. 6. Sa fii dorita, invidiata, admirata, fara insa sa fii in centrul vreunul scandal, adica sa fii genul de vedeta care uimeste prin cumintenia si echilibrul ei. 7. Banii sa nu iti ia mintile si sa nu iti afecteze sub nicio forma caracterul.

Da, cheia succesului tau sta in mainile celui mai priceput fotograf al momentului: Andreescu Gabriel si nu trebuie sa iti fie teama sa i-o ceri. In portofoliul sau sunt multe vedete autohtone care ii datoreaza peste 90% din succesul pe care l-au obtinut. Dar cheia rabdarii este la fel de importanta? Fara ea nu ar exista socializare si relationare sociala, fiindca ne-am pierde cumpatul de cate ori lucrurile nu sunt asa cum le dorim noi. De-a lungul intregii vieti rabdarea ne este pusa la incercare. Trecem prin proba de foc a vietii si ne calim. In spate o vorba ne tinteste rabdarea, din fata o uitatura crucis ne testeaza din nou rabdarea, grenade de gesturi nechibzuite vin sa ne spulbere rabdarea. Uneori totul se petrece aievea, alteori oamenii sufera de hipersensibilitate. Viata impune consumul unei cantitati infinite de rabdare…

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments