Tendințe de design în spațiile office

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Proiectarea spațiilor de birouri astăzi nu este o sarcină ușoară. Companiile devin din ce în ce mai complexe în ceea ce privește funcțiile și operațiunile lor.

Inovația, în special, este un domeniu cheie pentru multe companii. Cu tehnologii în evoluție rapidă și cererea de design interior a crescut. Companiile devin din ce în ce mai conștiente de importanța investițiilor în proprietăți, care sunt atât flexibile, cât și progresive; proprietăți care îmbunătățesc performanțele angajaților, sporind în același timp bunăstarea și fericirea lor la locul de muncă. Acest lucru înseamnă proiectarea unor spații dinamice care sunt centrate pe om, care se simt autentice față de marcă și care lasă loc pentru creștere și noi tehnologii pe măsură ce ajung.

amenajari interioare

În urmă cu câțiva ani, a început să apară tendința Dynamic Spaces, introducând oamenilor ideea spațiilor de lucru multifuncționale. Aceste spații includeau acces interior-exterior, separatoare mobile, echipamente de televiziune și practic, aceste spații au fost concepute pentru a începe să răspundă nevoilor și aplicațiilor lumii noastre din ce în ce mai multidisciplinare de afaceri.

De atunci, spațiile multifuncționale au devenit noul normal, dar nimic nu seamănă cu faza următoare a acestei tendințe: flexibilitatea dinamică.  Încorporează o generație complet nouă de elemente mobile, multifuncționale, ușoare și ergonomice concepute pentru a se potrivi oricărui spațiu și scop.

S-au dus vremurile în care mobilierul și tehnologia grele, voluminoase, dictau ceea ce se putea și ce nu se poate realiza într-un spațiu. Tendința de proiectare a flexibilității dinamice se concentrează pe valorificarea la maximum a bunurilor imobiliare valoroase. Permite transformări complete ale mediilor, de la sala de ședințe la studio de podcast, la zona de producție, la un spațiu liniștit, semi-privat, într-o clipită. De la pereți mobili și mobilier ușor, mobil, până la iluminare și tehnologie reglabile, aceste spații permit angajaților să transforme camerele într-o clipă.

Mulți angajatori și-au dat seama că mediul de birou influențează în mod direct satisfacția angajaților, creativitatea și productivitatea.

Companiile de tehnologie și-au dezvoltat reputația de a construi spații de lucru uimitoare, mai degrabă locuri de joacă în care angajații lor ar putea aștepta cu nerăbdare să lucreze. Și, ca rezultat, au atras cei mai buni și mai strălucitori, și au profitat la maximum de ei, în mod creativ.

Dar recent, această mini-revoluție s-a răspândit în multe alte industrii tradiționale. Multe companii mari se îndreaptă progresiv către spații de lucru deschise, creative și colaborative.

Pentru o ofertă de amenajari interioare apelează la Studio West Concept, profesioniști de top din acest domeniu.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments