Termoizolatiile, un necesar pentru toti

Ce sunt termoizolatiile?

O solutie pentru izolarea constructiilor la exterior folosind polistiren.

Beneficiile se reflecta imediat dupa aplicarea de termoizolatii, pastrand temperatura in camera intr-un mod mult mai eficient, avand caldura iarna si racoare vara. Practic casa/apartamentul dumneavoastra se transforma intr-o oaza cu temperatura perfecta pentru dumneavoastra. Eu cand am auzit de conceptul de termoizolatii nu eram prea confidenta dar cu putin curaj si cativa banuti am reusit sa-mi aplic aceasta solutie apartamentului meu.

Pretul accesibil si rezultate imediate. Cu putini bani am reusit sa economisesc si mai multi, deja incalzirea si mentinearea unei temperaturi constante in apartament nu mai prezenta nicio problema. Extrem de efectiv la un pret foarte avantajos, practic nu am fost mai multumit de o alta investitie. Dupa foarte putin timp am mai descoperit ca aceasta solutie, termoizolatiile, are mai multe aplicatii.

termoizolatii

Termoizolarea acoperisului sau al subsolului, foarte benefice pentru casa, sau termoizolarea teraselor. Dar cea mai interesanta mi s-a parut termoizolatia cu acoperise verzi, deci practic poti sa ai o gradina pentru tine . Imagineaza-ti un acoperis verde numai pentru tine, te apropie de natura, iti ofera un stil de viata benefic pentru sanatate, pastreaza caldura, ce altceva ai mai putea avea? Cu toti am facut biologie sau macar am fost la ora de biologie si stim cum functioneaza plantele ,nu?

Prin aplicarea de termoizolatii, nu numai ca ne imbunatatim mediul de viata dar poate fi aplicat si constructiilor intr-o zona industriala cat si intr-o zona cu mediul urban. Plantele produc oxigen, corect? De asemea plantele regleaza umiditatea si creaza o clima sau mai bine zis microclimat benefic si ecologic pentru om de asemenea nu trebuie sa ne facem griji nici pentru scurgerea apei deoarece apa este preluata de plante intai, minimalizand sistemul de scurgere, plantele constituind termoizolatia si ajuta si la durabilitatea acoperisului si crearea un mediu estetic si prielnic pentru om.

Eu una am aplicat aceasta termoizolatie si vreau sa va spun, ca e cea mai buna decizie de pana acum. Stand la la ultimul etaj, avand acces direct spre acoperis cu o mica investitie am reusit sa-mi imbanatatesc stilul de viata, sa-mi minimalizez pierderile de caldura si totodata scazand si factura la incalzire, plus un mic bonus ,am avut ocazia sa fiu privit de vecinii de vizavi cu putina invidie si am reusit datorita termoizolatiilor sa am si un loc perfect pentru mine si sanatatea mea.

Deci ce am invatat noi despre termoizolatii?

Am invatat ca termoizolatiile pot aduce beneficii atat materiale cat si legate de sanatate, aducand un plus estetic dar si un mediu de care sunt de parere ca oricine are nevoie, un acoperis verde pentru momente de relaxare si daca cateodata simti nevoie de o gura de aer proaspata si nu te simti in stare sa conduci 100-200 de km, adu-ti aminte ca poti sa ai parte de asa ceva la tine acasa. Solutia de termoizolatii este cea mai buna si mai benefica pentru sanatatea cat si pentru buzunarul omului, fie el din mediul urban sau industrial,parerea mea fiind ca oricine are nevoie de asta.

Daca nu te-ai convins inca,incearca aici http://www.europlastic.ro

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments