Accesul dintre doua sau mai multe etaje, se face cu ajutorul unui lift sau cu ajutorul treptelor, iar daca iti construiesti o casa cu etaj si nu-ti doresti sau nu ai prevazut un spatiu pentru lift, o solutie ramane integrarea treptelor in constructie. Si daca tot este necesar acest lucru, poti opta chiar pentru scari fier forjat.

Desigur, scari fier forjat nu se aplica numai in interiorul constructiei, ci si in exterior, avand acelasi efect de eleganta si bun gust completat cu utilitatea treptelor.

In interiorul casei, daca proiectul este gandit si aplicat conform planului, scari fier forjat pot reprezenta chiar principala atractie a locuintei.

Scari fier forjat la mare cautare

Acest fel de scari fier forjat, pe langa faptul ca atrag privirile oricui si reprezinta principala cale de acces dintre etaje, mai pot avea si alte utilizari. De pilda, un om inventiv le-ar putea adapta pentru spatiu de depozitare pentru diferite obiecte din locuinta, sau pentru a fi suport de flori, sau orice alt lucru.

Sigur ca scarile se pot face din mai multe tipuri de materiale, insa aceste scari fier forjat ofera un aspect foarte elegant, asemanator chiar cu stilul mediteranian.

Totusi, scari fier forjat, desi sunt foarte cautate atat pentru aspect cat si pentru utilitate, acestea trebuie gandite si proiectate de unii specialisti pe acest domeniu pentru ca totul sa iese bine si in maxima siguranta.

Cu scari fier forjat si balustrade, spatiul e mai sigur

Spatiul de locuit si nu numai, trebuie sa fie unul sigur pentru toata lumea, fara a ingradi accesul cuiva si in acest sens, pentru a proteja indeosebi batranii si copiii, dar fara a-i limita, se pot implementa scari fier forjat cu balustrade de protectie.

Da, atat in interior, cat si in exterior spatiul e mai sigur cu scari fier forjat si balustrade, iar acestea sunt disponibile in multe modele, care mai de care mai atragatoare, potrivite stilului casei mult visate.

Si pentru ca locuinta trebuie sa ofere protectie si confort, scarile din fier forjat cu balustrade reprezinta un plus in acest sens deoarece vei fi mai linistit atunci cand copiii tai o iau la goana pe trepte in sus si in jos, stiind ca nu exista riscul ca acestia sa cada de la inaltime si sa pateasca ceva.

Eleganta cu scari fier forjat

Bunul gust si eleganta se pot regasi cu siguranta in integrarea de scari fier forjat in planurile locuintei tale.

In plus, aceste scari fier forjat nu sunt doar elegante, ci si foarte rezistente in timp si extreme de usor de curatat si intretinut.

Scari fier forjat pentru interior pot fi alese in forma dreapta, spirala sau orice alta forma dorita, iar in exterior se pot confectiona integral din fier forjat.

Daca vrei sa ai de unde alege scari fier forjat dr si alte elemente decorative si utile din akelas material rezistent, acceseaza sit u site-ul: www.fierar.eu

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru