Top 5 tipuri de produse pe care le poți închiria de la Eventus Mobili!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Organizarea de evenimente este o activitate extrem de plăcută, însă necesită multă atenție și răbdare. Cei care lucrează în acest domeniu trebuie să știe, însă că Eventus Mobili dispune de o gamă foarte largă de obiecte, pe care le pot închiria, astfel încât să-și eficientizeze costurile și să ofere oaspeților cele mai frumoase decoruri. De la corturi, mobilier pentru copii și până la mobilier pentru nunți, botezuri sau petreceri de tip cocktail, toate sunt disponibile pentru închiriere pe termen scurt!

Corturi

Pătrate, dreptunghiulare sau în formă de stea, corturile sunt disponibile pentru închiriere, fiind pe placul a foarte mulți dintre tinerii care aleg să-și facă petrecerea de nuntă afară, în aer liber. Este adevărat că vremea contează mult în astfel de cazuri, însă important de menționat este faptul că există și corturi care asigură și protecție împotriva vântului.

Mobilier pentru evenimente de la Eventus Mobili

În ceea ce privește piesele de mobilier necesare pentru evenimente, dulapurile cu etajere, stâlpii pentru delimitarea zonelor, umbrelele ample și standerele pentru garderobă sunt doar câteva dintre cele mai inspirate alegeri, spre care se pot orienta persoanele care organizează petreceri. Băncile de prezentare, tabureții și canapelele de tip lounge sunt și ele extrem de diverse din punct de vedere cromatic, dar și din punct de vedere a dimensiunilor.

Mobilier expozițional

Anual, în România au loc numeroase târguri de prezentare, în cadrul cărora producătorii le oferă clienților posibilitatea de a vedea numeroase tipuri de produse. Pentru ca zonele destinate prezentării să fie unele atractive, comercianții au nevoie de piese de mobilier de calitate, pe care să le folosească astfel încât să-și pună în evidență bunurile.

Printre cele mai importante tipuri de mobilier, pe care expozanții le pot închiria se numără următoarele:

 •   fotolii;
 •   vitrine expoziționale;
 •   cuburi expo;
 •   mese expo;
 •   mese de cocktail;
 •   scaune de conferință;
 •   dulapuri cu sertare.

Mobilier pentru lounge

Amenajarea lounge-urilor din cadrul sălilor de evenimente este, de asemenea foarte importantă. De exemplu, organizatorii pot închiria tabureți, dar și canapele, pe care să le amplaseze în zonele în care oaspeții urmează să se bucure de discuții savuroase și de clipe de neuitat, pline de zâmbete.

Mobilier pentru copii

Eventus Mobili dispune inclusiv de mobilier de copii, care este perfect pentru petrecerile celor mici:

 •   aparate pentru granita;
 •   mașina de popcorn;
 •   aparate pentru vată de zahăr;
 •   măsuțe pentru copii;
 •   scaune.

Toate acestea ajută la obținerea unei atmosfere plăcute și deosebite la petrecerile pentru cei mici, indiferent dacă este vorba despre zile de naștere, onomastice sau petreceri de sfârșit de an școlar sau de grădiniță.

Cu ajutorul unor piese de mobilier potrivite, oricine se poate ocupa de organizarea unor petreceri de neuitat! Închirierea obiectelor este mult mai convenabilă decât achiziționarea lor. De ce? Persoanele care se ocupă de petrecerile de nuntă, cele pentru aniversări sau petrecerile de tip cocktail trebuie doar să știe care este tematica pe care vor să o urmeze, pentru a ști ce să aleagă!

 

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments