Tractari auto Bucuresti si transport utilaje 24/7

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Indiferent ca esti deja sofer sau urmeaz sa devii in perioada urmatoare, trebuie sa fii constient de riscul sa fii implicat intr-un accident rutier sau ca masina ta sa se defecteze si sa fii nevoit sa apelezi la o firma specializata in tractari auto Bucuresti.

Cu siguranta nici un sofer nu doreste sa fie implicat in niciuna din situatiile prezentate mai sus spera sa apeleze cat mai rar la o firma de tractari.

Trebuie insa sa fii constient de faptul ca o firma de tractari sau asistenta rutiera te pot scoate din multe situatii neplacute si te poate scuti de timpul de a astepta cu masina oprita ore in sir, poate si claxonat de ceilalti conducatori auto daca incurci circulatia.

tractari bucuresti

Cele mai des situatii in care o sa ai nevoie de o firma de tractari:

– masina are o defectiune electrica;
– masina are o defectiune mecanica;
– accident rutier si masina nu se mai poate deplasa;
– ai ramas fara combustibil sau ai alimentat cu combustibilul gresit;
– ai pierdut cheile;
– probleme cu pneurile, jantele;
– alta situatie care te impiedica sa iti continui calatoria.

Firmele de tractari auto mai mari si mai dezvoltate ofera si asistenta auto. Asta inseamna ca firma de tractari le ofera servicii de reparatii la fata locului si reprezinta un avantaj pentru faptul ca poate defectiunea se poate remedia la fata locului si numai este necesara remorcarea.

Trebuie sa stii ca exista firme care ofera servicii precum schimbarea rotilor, alimentarea bateriei cu curent, alimentare combustibil, etc.

In afara de situatiile in care masina s-a defectat, firmele de tractari auto pot interveni si cazul de accidente rutiere, situatii in care masina a fost avariata si nu isi mai poate continua deplasarea.

Daca pagubele sunt majore remorcarea masinii se va face pana la primul service autorizat sau pana la service-ul unde doresti tu.

Alte aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand apelezi la o firma de tractari este programul care trebuie sa fie non stop, fii atent daca intervin indiferent de conditiile meteo, locatie si mai ales daca este o firma autorizata in transportul de autoturisme si poate oferii asigurare pe durata transportului. O astfel de asigurare te poate scuti de multe neplaceri in cazul aparitiei unor daune pe durata remorcarii masinii, deci daune provocate chiar de firma de tractari.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments