Tractari auto in regim de urgenta la preturi mici

Daca ai fost implicat intr-un accident rutier sau masina s-a defectat si numai porneste ai nevoie urgenta de tractari auto Brasov sau asistenta rutiera care in functie de caz poate rezolva problema pe loc si iti poti continua linistit drumul.

Toate firmele mari au program non stop, deci poti suna la orice ora. Pentru a afla pretul corect pentru tractarea de care ai nevoie incearca sa dai firmei de tractari date cat mai precise legat de locul de preluare si locul de livrare, marca si modelul masinii, conditiile in care se afla masina.

Este important pentru firma de tractari sa stie conditiile si pozitia in care se afla masina pentru a stii ce platforma sa trimita. De exemplu daca este cazuta intr-o rapa sau sant vor trimite o platforma care are si brat macara pentru a putea incarca masina.

Indiferent daca exista daune minore nu incerca sa remorchezi masina ajutat de alt sofer, risti sa provoci daune si mai mari sau sa iei amenda daca tractarea nu este efectuata corespunzator.

Tractarea sau remorcarea din punct de vedere legal:

Daca totusi ai optat sa apelezi la un prieten care sa te remorcheze trebuie sa tii cont de urmatoarele asptecte legale:

– ambele masini trebuie sa semnalizeze corect;
– trebuie folosite doar bare si șufe omologate;
– lungimea trebuie sa fie de maximum 5 m pentru bara si, respectiv, de 3-5 m pentru sufa;
– bara sau șufa de tractare nu se atasează niciodata pe diagonala intre masini;
– viteza maxima recomandata este de 30 km/h;
– atentie sporita, franare timpurie;
– sufa de tractare trebuie sa fie tot timpul intinsa;
– noaptea sistemele de iluminare si semnalizare trebuie sa funcționeze corect.

Nerespectarea regulilor privind tractarea iti poate aduce amenda, contraventiile pot ajunge si pana la respectiv de la 9 la 20 de puncte-amenda si cu valori cuprinse intre 1125 lei si 2500 lei.

Trebuie sa stii ca tocmai atunci cand nu te astepti vei avea nevoie de o firma de tractari Brasov si trebuie sa stii ca este destul de dificil sa faci diferenta intre o firma tractari auto Brasov care ofera servicii de calitate, cu soferi profesionisti, si o firma sau un privat care nu lucreaza cum trebuie.

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments