Transportul funerar – Finalul unui drum

Nimeni nu poate şti când ne este dat să plecăm. Capătul acestui drum pe care noi îl numim viaţă are un singur marcaj: sensul de deplasare. În rest, distanţa, timpul în care îl putem parcurge este complet necunoscut. Singurul lucru nemuritor este sufletul nostru care călătoreşte pe tărâmuri nebănuite şi lasă în urmă trupul în care a sălăşluit timp de atâţia amar de ani, lăsând în amintirea celor care au rămas doar imaginea unei persoane dragi, care a plecat.

transportul funerar

Cu toate că nu am fi vrut să ne luăm rămas bun, nu suntem noi cei care decidem, singurul lucru pe care îl mai putem face după plecarea celor dragi este să îi conducem pe ultimul drum şi să îi înmormântăm aşa cum se cuvine. Câteodată totul intervine atât de subit încât ne ia total pe nepregătite, nu ştim încotro să ne îndreptăm, cui să îi cerem ajutorul, suntem atât de dezorientaţi şi trişti încât nu ne mai putem concentra asupra la nimic.

Omului întotdeauna, de când a existat i-a fost dat să se nască apoi să fie tăiat ca o floare şi smuls din mâinile vieţii.

Totuşi, cel drag nu poate pleca fără să ne luăm rămas bun de la el aşa cum se cuvine, pentru aceasta trebuie să ne asigurăm că serviciile funerare la care apelăm sunt de cea mai bună calitate, că transportul funerar asigură transportarea la biserică. Cu atât mai mult, mai ales dacă eşti din capitală trebuie să ai în vedere şi faptul că la anumite ore traficul este îngreunat datorită orelor de vârf, aşa că transportul funerar trebuie să aibă loc în cele mai bune condiţii pentru a nu-i perturba pe cei care îşi conduc persoana dragă pe ultimul drum. Cu negru veştmânt şi cu capetele plecate, pare ca şi când întreaga suflare l-ar plânge.

Transportul funerar – Finalul unui drum

În acest caz nu putem vorbi despre economisire, dar pentru serviciile funerare din Bucureşti, există firme care acordă reduceri diverse pentru pensionari sau pentru persoane cu venturi scăzute, uneori cand e vorba de transport funerar el este inclus în preţul serviciilor.

Serviciile funerare din Bucureşti sunt diversificate fiind satisfăcute toate dorinţele pe care le pot avea clienţii pentru a-i putea comemora pe cei care nu mai sunt printre noi, aşa cum se cuvine. Firmele de servicii funerare acoperă în general toate serviciile necesare pentru o înmormântare pentru a face ca totul să fie într-o armonie perfectă, acordând o notă de perfecţiune pentru a-l putea conduce pe ultimul drum pe cel decedat.

Precum o pasăre care se înalţă tot mai sus, spre lumină, aşa călătoreşte şi sufletul celui care a parasit lumea noastră pentru a-şi găsi pacea eternă într-o lume mai bună.

Concluzia este aceea că indiferent de serviciile funerare pe care le foloseşti trebuie să ştii că nu contează până la urmă economia pe care o faci, cel mai mult coontează ca în adâncul sufletului tău să fii mulţumit că l-ai putut conduce pe ultimul drum ca pe un rege şi că amintirea lui va rămâne veşnic în inima ta. Pănă la urmă nu contează decât mulţumirea că ai făcut o treabă bună.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments