Toate femeile isi doresc sa aiba parte de un par impecabil. Urmeaza recomandarile din acest articole al celor de la blogger de romania pentru ca parul tau sa arate mereu bine. Cu siguranta iti doresti ca parul tau sa aiba parte mereu de volum fara sa fii nevoita sa te speli zilnic pe cap.

Urmeaza trucurilede mai jos si vei avea parte de un par sanatos si stralucitor:

Nu usca parul cufoehnul

Folosireafoehn-ului este o metoda usoara de a-ti usca parul dar nu este cea maisanatoasa pentru podoaba ta capilara. Incearca sa lasi parul sa se usuce libercat mai des.  Nu uita niciodata safolosesti protectie termica atunci cand folosesti placa de intins parul sauondulatorul.

Foloseste ulei depar

Daca vei folosiun ulei de par calitativ sigur vei observa diferenta. Acesta sa aplica pentruca parul sa fie mai usor de aranjat. Trebuie sa il aplici pe parul uscat inproportie de 50%. Este necesar sa il aplici pe parul uscat, mai ales pevarfuri. Nu folosi in exces deoarece parul va parea incarcat.

Folosestesamponul uscat atunci cand nu ai timp sa te speli pe cap

Smaponul uscateste produsul perfect atunci cand nu ai timp sa te speli pe cap. Trebuie sa ilaplici de la 20 de cm distanta la radacinile parului dupa care sa masezi.Piaptana bine parul si vei avea parte de cel mai frumos rezultat.

Foloseste acelasitip de sampon si balsam

Folosesteintotdeauna aceleasi game de produse. Doar asa vei reusi sa ai parte de parulingrijit pe care il doresti.

Clateste-te cuzeama de lamaie

Dupa ce te-aispalat pe cap trebuie sa te clatesti cu zeama de lamaie diluata cu apa. Acestamestec iti va elimina impuritatile de pe par si de pe scalp si iti va mentineparul proaspat.

Pulverizeaza apade trandafiri

Este un produsnatural fara efecte nocive si o poti pulverize atat pe par cat si pe scalp. Itiva mentine parul proaspat si va mirosi demential.

Folosestebicarbonat de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu este o alternative sanatoasa si naturala pentru samponul uscat. Acesta absoarbe excesul de sebum de pe par si de pe scalp in intregime.

Respecta cateva reguli simple recomandate de blogger de romania, iar parul tau va arata impecabil fara eforturi

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment