Tu ai grija de masina ta de spala?

Imi aduc aminte de perioada cand eram copil si ma uitam la televizor, si atunci era ceva sa ai o masina de spalat, reuseai sa speli foarte multe haine fara efort, puneai detergent si totul se spala singur in scurt timp.

Dupa un alt scurt timp apareau reclame la calgon si metode de a avea grija de masina ta de spalat, numai ca orice incerci pana la urma ca orice obiect electrocasnic ajunge sa se defecteze, ca de obicei in cele mai nepotrivite momente.

Inainte sa ai probleme cu masina de spalat trebuie sa fi mereu pregatit sa apelezi la o echipa de profesionisti, ce ofera reparatii masini de spalat fara probleme. Poate sa intevina WashService, o echipa specializata pe reparatii masini de spalat ce poate sa-ti sara in ajutor daca esti din Bucuresti sau Ilfov. Costurile pentru constatare cat si transportul este suportat de WashService, asa ca daca esti posesorul unei masini de spalat Beko, Indesit, LG, Samsung, Ariston, Siemens, Gorenje, Whirlpool, Zanussi, Daewoo, Bosch, Candy, Hoover sau Arctic, ai la cine sa apelezi pentru reparatii.

Daca nevoia masinii de spalat este o problema atunci poti sa apelezi la serviciul FastFix pentru a avea pe cineva la usa in mai putin de 4 ore, acest termen de 4 ore este doar pentru orice zona din Bucuresti.

Cel mai bine ar fi sa anticipezi probleme ce urmeaza sa apara, decat sa astepti pana in ultimul moment, si sa vezi ca masina se opreste, nu incepe sa se invarta sau mai rau, elimina toata apa din cuva la tine in baie, o defectiune cel mai des intalnita in spoturile comerciale, dar eu unul nu am patit niciodata asa, sau sa vad masina de spalat a prietenilor sa faca asa, dar niciodata sa nu spui niciodata ca ti se poate intampla.

Ai grija de masina ta de spalat, ca ea are grija de murdaria de pe haine.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments