Tu, ea si telefonul mobil

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

tu-ea-si-telefonul-mobilTu, ea si telefonul mobil la prima intalnire este probabil o chestie prin care o parte dintre noi am trecut, eu unul acum cativa ani daca ieseam la o prima intalnire cu o tipa anume, si telefonul ei ii suna si vedeam ca depaseste mai mult de 10 secunde apelul, imi scoteam si eu telefonul si incepeam sa ma joc.

De ce m-am gandit la asta? Pentru ca acum ceva timp am facut o chestie aseamanatoare. Si a trecut foarte mult timp de cand nu am mai facut asta, pentru ca de fiecare data cand ea vorbeste la telefon nu mai scot telefonul ca sa ma joc la el, ci sunt atent la ea, la modul cum vorbeste cu prietenii ei, incerc sa-mi imaginez discutia in sine, dar si modul cum zambeste, si pentru ca atunci cand vorbim cu prieteni exista o probabilitate foarte mare sa zambesti.

Chiar si atunci cand esti trist, sau ceva s-a intamplat cu tine, poti sa-ti suni prietenii sa le zici ce s-a intamplat si dupa ce le-ai spus ce ai pe suflet, ei iti pot zice ceva in schimb, si te vor face sa razi, dar cel mai recomandat este sa te intalnesti direct cu ei si sa discuti asta, in ultima vreme aratam foarte multa importanta tehnologiei atunci cand e vorba de prieten.

Hai ca vorbim pe facebook, te sun pe skype sau iti dau un buzz pe messenger, sunt sigur ca ati avut discutia asta cu unul sau mai multi prieteni. Acum 10 ani de zile, o singura persoana se ducea la usa unuia dintre noi, apoi ei doi catre al 3-lea, si ne trezeam 5 insi la usa unei prietene sau al unui prieten, unde e lucrul asta?

Stiu ca evoluam si apreciem ajutorul tehnologiei, dar sper ca asta nu o sa afecteze modul cum sa fii prieten. Si mai stiu ca acum trebuie sa stai x ore la munca si vii acasa obosit si fara chef de nimic, atunci ce faci? Vorbesti pe facebook cu 2-3 prieteni? Sau ii inviti pe toti la tine sa beti o bere? Sau le trimiti o invitatie tot pe facebook ca sa jucati poker online multiplayer? Nu mai bine jucati la unul dintre voi?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Andreea

Tehnologia avanseaza. Cam toate mediile sociale din articol, ofera chat si discutii cu webcam-ul.