Turn luminos, senzori si encodere plus multe ale solutii industriale, doar pe Sensodata.store.ro

Turn luminos, senzori si encodere plus multe ale solutii industriale, doar pe Sensodata.store.ro - Refu.ro

In prezent, indiferent de domeniul din industrie al unei afaceri, s-a observat o adevarata evolutie in bine in ceea ce priveste securitatea si siguranta angajatilor. Probleme pot aparea in orice moment, iar orice firma sau companie trebuie sa fie pregatita pentru a putea face fata cu brio unor probleme majore, iar securitatea si siguranta trebuie sa se afle printre primele prioritati de pe lista.

Pentru prosperitatea oricarei tari, inclusiv pentru tara noastra, sectorul industrial are o importanta deosebita, atat in ceea ce priveste simpla satisfacere a nevoilor populatiei, cat si din punct de vedere economic si financar. Tocmai din aceste motive, intreaga conducere a unei companii, are datoria de a a sigura tutuoror cele mai bune conditii.

De exemplu, intr-o fabrica, va fi absolut necesara asigurarea echipamentului de protectie pentru muncitori. Vor fi necesare casti de protectie, ochelari de protectie, manusi, chiar si bocanci speciali astfel incat in cazul unui mic incident, sanatatea oamenilor sa nu poata fi compromisa.

Din momentul in care muncitorii au fost asiguranti din punctul de vedere al sigurantei la locul de munca, acestia, pentru a isi putea desfasura activitatile ca la carte, trebuie sa aiba pusa la dispozitie aparatura profesionala care sa ii ajute si sa le furnizeze toate datele de care au nevoie in orice sarcina pe care o au de indeplinit.

De exemplu, intr-o fabrica din industria auto/moto, producatoare de electronice sau electricasnice, si in general acolo unde este vorba despre realizarea operatiunilor pe banda si nu numai, sunt necesare o multime de mici dispozitive. Va fi nevoie de tot felul de senzori pentru forta, rotatie, viteza, temperatura si asa mai departe, de indicatoare de pozitii, sisteme de monitorizare, scanere, encodere, incliniometre si lista poate continua.

Chiar si un banal turn luminos este extrem de important, deoarece cu ajutorul sau, se poate transmite de exemplu, un simplu mesaj prin care poate incepe sau nu, o anumita operatiune. Exista turnuri luminoase cu lumina alba, galbena, verde, albastra sau rosie, iar pentru fiecare culoare in parte, va exista o indicatie.

De asemenea, un turn luminos se poate utiliza pentru a obtine o transparenta ridicata a spatului de lucru, existand posibilitatea de a monitoriza starea echipementelor, masinilor ori a posturilor de lucru manuale, este usor de folosit, la baza functionarii sale avem semnale pe care le primeste de la PLC sau de la un alt dispozitiv, iar costurile pentru un astfel de dispozitiv sunt extrem de scazute.

Instalarea unui turn luminos este usoara, fiind posiblia fie wireless fie prin cablu, nu sunt necesare schimbari majore in infrastructura IT, nu depinde de sistemul ERP ori de alte sisteme/softuri, va puteti utiliza de un turn luminos deja existent, acesta servind ca interfata comuna, si de asemenea turnul luminos are un design modular, usor de adaugat componente.

Pentru orice domeniu din industrie in care sunt necesare diverse operatiuni de fabricatie, sunt necesare tot felul de dispozitive si echipamente, astfel incat angajatii sa-si poata desfasura activitatile conform caietului de sarcini, aparitia unor erori fie umane fie ale unui computer sa fie minime, in general pentru ca produsul finit sa fie unul de cea mai buna calitate, iar timpul pentru fabricarea sa, sa fie minim.

O solutie optima prin care aveti posibilitatea de a achizitiona o multime de solutii industriale, o reprezinta magazinul online Sensodata.store.ro. Aceasta este o companie din Sibiu care se ocupa cu comercializarea de senzori industriali si solutii industriale personalizate, fiind reprezentantul oficial in Romania, pentru mai multe brand-uri de renume din acest domeniu: Baumer, Schmersal, Werma, Hokuyo si Captron.

Toate aceste branduri produc si comercializeaza dispozitive si echipamente diverse, recomandarea noastra fiind aceea de a vizualiza intreaga gama de produse prin intermediul Sensodata.store.ro, deoarece fiecare dispozitiv si echipament in parte, realizeaza anumite operatiuni extrem de importante pentru un proces de fabricatie curat.

Baumer – acest producator se ocupa cu fabricarea de senzori indutriali, fiind unul dintre cele mai importante branduri la nivel mondial

Schmersal – avem un portofoliu extrem de bine gandit si pus la punct in ceea ce priveste produsele pentru siguranta, astfel incat atat aparatura cat si angajatii, sa poata fi in deplina siguranta

Captron – la acestia vom gasi acele solutii ideale in materie de butoane capacitive, sisteme de detectare nivel sau senzori optici, adioca exact acele solutii adaptabile in functie de cerintele  dumneavoastra

Werma – este lider in producerea si comercializarea sistemelor acustice si vizuale sisteme ce au rolul de a asigura buna functionare si eficienta in procesele din toate industriile

Hokuyo – brand japonez de scanere safety laser care se folosesc intr-o masura foarte importanta in constructia AGV-urilor, scanere 3D, scanere lase 2D cu configurarea suprafetei de lucru, senzori detectie metale si asa mai departe.

Toate dispozitivele si echipamentele comercializate prin intermediul magazinului online Sensodata.store.ro sunt disponibile pentru dumneavoastra la un raport calitate/pret mai mult decat avantajos, avand astfel posiblitatea de a utila complet pe aceasta nisa de produse, orice tip de fabrica de la care se doresc maxime performante.

Personal recomand cu toata increderea Sensodata.store.ro, avand de-aface in trecut cu produsele si serviciile lor, moment in care am lucrat intr-o mica fabrica, in care fara nici un fel de exagerare, cea mai mare parte a dispozitivelor si echipamentelor de acest fel, erau achizitionate de pe acest magazin online, iar din punctul de vedere al functionalitatii, nu am avut de ce sa ma plang. Accesati acum Sensodata.store.ro pentru a putea vedea exact despre ce este vorba, pe site fiindu-va puse la dispozitie toate detaliile de care aveti nevoie astfel incat sa puteti face alegerea corecta in functie de nevoile pe care le aveti.

 

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments