Un GPS bicicleta te poate ghida spre locuri noi

Mersul pe bicicleta nu este doar o alternativa prietenoasa cu mediul la transport, ci un stil de viata sanatos, care este promovat de foarte mult timp in occident. In Romania, acest sport capata adepti din cei in ce mai multi, iar numerele sunt in crestere in fiecare an. Primul contact pe care l-am avut cu acest sport a fost in anul 2003, proaspat ajuns in Italia. Spre surprinderea mea persoanele in varsta care locuiau in Peninsula Italica nu cunosteau limite, iar weekend-uri vedeam chiar si grupuri de cate 30 de ciclisti trecuti de 60 de ani, cum isi faceau traseul care putea depasi si 100 de km pe zi. Aceste imagini m-au motivat si pe mine sa folosesc bicicleta cat de des, ca intr-un final sa devina o rutina, un sport si un stil de viata.

Ma bucura sa vad ca in Bucuresti tot mai multe persoane, atat tineri, cat si batrani, adopta stilul de viata sanatos care promoveaza miscarea. Mersul pe bicicleta este si mai palpitant daca este dotat de un GPS bicicleta care functioneaza pe aceelasi principiu precum cel de la masina. Poti gasi orice adresa aflata sub aria de acoperire si te poate ghida spre destinatia odata ce ai introdus datele corecte. Modelul pe care l-am ales eu se numeste GPS Garmin Edge 1030, este un dispozitiv de ultima generatie si, desi a costat ceva banuti, este o investitie stabila de temren lung, deoarece aceste GPS-uri sunt recunoscute pentru performantele lor. GPS este acronimul pentru Sistem de pozitionare globala. Sistemul foloseste semnale transmise de satelitii care orbiteaza pentru a identifica locatia unui dispozitiv si pentru a determina orice miscare in timp. De la sine, GPS-ul are limitari, deoarece ofera doar informatii de baza, cum ar fi coordonatele si alte cateva statistici, dar atunci cand este combinat cu alte tehnologii, cum ar fi hartile, si incorporat in sistemele de navigatie, devine un instrument puternic.Un GPS bicicleta te poate ghida spre locuri noi - Refu.ro

Ce facilitati ofera acest dispozitiv?

-Computer pentru bicicleta de 3,5” cu functii complete de navigare, de masurare a performantelor si de informare a ciclistului;

-Tehnologia de directionare pe rute populare Trendline foloseste miliarde de kilometri din datele de calatorie Garmin Connect pentru a va indica cele mai bune rute pe sosea si pe teren accidentat;

-Harta pentru ciclism preincarcata de la Garmin ofera indicatii pas cu pas si noi alerte de navigare;

-Noua functie de mesaje intre ciclisti va permite sa tineti legatura cu alti ciclisti din grup;

-Depasiti-va limitele la fiecare tura cu functia preincarcata Strava Live Segments, actualizata recent;

-Durata de viata a bateriei: pana la 20 de ore, putand fi extinsa pana la 40 de ore cu acumulatorul Garmin Charge.

Acest dispzitv nu este creat doar pentru a-ti indica drumul corect, ci te avertizeaza si asupra potentialelor pericole de pe drum.

Ce alte functii benefice iti mai poate oferi un astfel de dispozitiv?

Pastreaza smartphone-ul in siguranta in timpul mersului cu bicicleta. Smartphone-ul vostru este probabil la fel de scump precum un GPS de bicicleta. In plus, ati dori sa pastrati smartphone-ul in siguranta si utilizabil in caz de urgenta.

Nu veti consuma bateria smartphone-ului vostru in timp ce pedalati. Utilizati un GPS bicicleta pentru functii de ciclism, cum ar fi inregistrarea distantei si determinarea vitezei, si economisiti bateria telefonului pentru apeluri sau, poate, pentru a impartasi informatii despre plimbarea extraordinara cu bicicleta pe social media.

Informatiile despre plimbare sunt mai usor de citit si de accesate in timpul plimbarilor cu bicicleta. Veti putea sa va vizualizati cu usurinta viteza sau timpul de mers pe computerul bicicletei “aka GPS-ul” fara a fi nevoie sa deblocati dispozitivul. GPS-urile pentru biciclete au, de asemenea, o interfata de utilizator simpla pentru a accesa rapid diferitele functii.

Diferite functii pentru ciclism. Dispozitivele GPS bicicleta pentru au, in general, functiile de baza pentru biciclete disponibile mult mai rapid, cum ar fi distanta, timpul de mers si viteza. In functie de nevoile voastre de ciclism, veti avea, de asemenea, optiunea de a cumpara computere pentru biciclete cu functii mai avansate, cum ar fi temperatura, ritmul cardiac, cadenta, altitudinea, gradientul, arderea caloriilor .

Computerele de ciclism compatibile GPS pot inregistra locul in care v-ati deplasat, inregistrand viteza si alte date in fiecare secunda si cam asa, oferindu-va un jurnal bogat si complet al fiecarei excursii cu bicicleta.

Avantajele urmaririi GPS sunt de nepretuit pentru orice proprietar de flota. Prin implementarea unui sistem de urmarire a flotei, managerii obtin un nivel de acces si control fara precedent la intreaga lor flota. Si posibilitatea de a urmari fiecare vehicul este doar inceputul tuturor beneficiilor la care va puteti astepta atunci cand utilizati un sistem de urmarire GPS.

Ciclistii nu numai ca vor fi mai responsabili, deoarece sunt constienti de monitorizarea GPS, dar administratorii convoiului de ciclisti vor sti exact unde este o avarie daca necesita asistenta. Indiferent daca este vorba de un o roata defecta sau de orice situatie de urgenta, managerii flotei pot trimite asistenta rutiera pentru a-si ajuta ciclistul la nevoie.

In cazul furtului unui vehicul, un sistem de urmarire GPS este cel mai bun instrument pentru oricine. Veti fi notificat cu alerte si date de cartografiere pentru a va ajuta sa identificati daca vehiculul a fost furat si informati autoritatile cu privire la locatia sa pentru a permite o recuperare rapida.

Pentru o navigare mai simpla prin trafic sau la drum lung cu bicicleta, un sistem GPS este o achizitie esentiala pentru orice iubitor de aventura!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments