Buzele carnoase sunt expresia universala a tineretii si senzualitatii. In special culturile occidentale au creat o adevarata legenda in jurul buzelor senzuale. Femei celebre, precum Angelina Jolie, au impus niste standarde in modul in care arata buzele frumoase, bine definite, fara riduri si carnoase. Unul din motivele pentru care oamenii sunt atrasi de acest tip de buze il constituie un factor antropologic al conservarii propriei specii. Legatura dinte o gura carnoasa, senzualitate, fertilitate si capacitate de reproducere este extrem de puternica. Buzele carnoase sunt adesea protagonistele publicitatii si cinematografiei care le-au consacrat ulterior rolul in lumea moderna.

Insa, din pacate, nu toate ne nastem cu buze de vis, carnoase si apetisante. Insa nu trebuie sa ne facem griji. In ziua de azi exista numeroase proceduri ce tin de chirurgia estetica a buzelor ce ne pot oferi aspectul la care visam cu totii. De exemplu, cabinetul medicului Calu va poate oferi, pe langa cel mai bun pret marire buze botox, si un aspect deosebit care va va scoate din anonimat. Femeile pot sa apeleze la chirurgia estetica, care nu trebuie sa fie neapart invaziva, in mai multe situatii:

Unde gasiti cel mai bun pret marire buze botox - Refu.ro

1. Au buze prea subtiri; 2. Au buze asimetrice;

3. Au riduri in jurul buzelor;

4. Au un contur al buzelor slab definit;

5. Au buze prea carnoase si doresc o corectie sau o definire.

Tehnica de corectie, excluzand ultimul caz, se face cu ajutorul botoxului sau cu acid hialuronic. Volumul buzelor este influentat de moda. Toate ne aducem aminte de frumusetile in voga din anii ’90. Erau expuse buze extrem de carnoase, astfel incat aspectul femeii sa fie total transformat. Din pacate, in acea perioada procedurile nu erau tocmai bune, iar efectele erau permanente ceea ce facea ca in cazul unei proceduri gresite sa nu se mai poata face nimic. Pentru ca procedurile de acum cu botox sau acid hialuronic sunt temporare, aceste substante vor fi reabsorbite de organism si daca pacienta este nemultumita de aspect, nu va ramane cu sechele pe viata.

Insa, daca veti apela la un medic bun, precum dr. Calu, nu exista riscul de a avea surprize neplacute. Fiind cu o vasta experienta in astfel de proceduri, dar si in alte tipuri de interventii ce tin de domeniul chirurgiei estetice, dr. Calu le va oferi pacientelor aspectul la care viseaza, in cele mai bune conditii. Cabinetul medicului este unul modern, la cele mai inalte standarde si pacientele se vor simti in siguranta in momentul in care vor calca pragul aceste clinici. Revenind la marirea buzelor cu botox, trebuie sa stiti ca aceasta este o procedura nonchirurgicala, cu efect temporar de cateva luni si este una din cele mai usoare si tolerate proceduri de catre organismul uman.

Botoxul sau toxina botulinica va va rezolva atat probleme ce tin strict de estetica, dar si probleme medicale precum spasmul pleoapelor (tremuratul acestora), strabismul, migrenele cronice, distonia. Riscurile sunt minime si se intalnesc reactii adverse in cazuri foarte rare. De aceea, este recomandat sa ascultati sfatul medicului, dar sa aveti in prealabil si o discutie cu acesta pentru a-i prezenta tot istoricul medical, dar si alte aspecte pentru a se asigura ca nu va supuneti niciunui risc si ca procedura va fi un succes.

Botoxul se poate injecta in mai multe zone ale fetei: in zona ridurilor de pe frunte, in zona dintre sprancene, in sprancene, in partea superioara a nasului, in ridurile din coltul exterior al ochilor, in liniile de la coltul buzelor, in gat si linia mandibulara si in barbie. Inainte de injecatre este recomandabil sa aveti un anumit regim de viata si sa evitati anumite medicamente daca acestea nu sunt absolut necesare. Medicul va stabili exact cantitatea si zonele in care se for face injectiile si, desigur, daca este necesara aceasta interventie. Totul va dura doar cateva minute si daca sunteti mai sensibila vi se poate face o anestezie locala. Daca nu, putina gheata va amortiza durerea. Efectul nu este imediat, insa dupa maxim 14 zile se va vedea aspectul final. Nu este necesara perioada de repaus mai mare de 2 sau 3 ore. Dupa aceea va puteti relua activitaile zilnice. Insa, trebuie evitate pentru cateva zile masajul zonei, expunerea la soare, sauna sau efortul fizic. Apelati acum la serviciile dr. Calu pentru aspectul dorit!

e, in partea superioara a nasului, in ridurile din coltul exterior al ochilor, in liniile de la coltul buzelor, in gat si linia mandibulara si in barbie. Inainte de injecatre este recomandabil sa aveti un anumit regim de viata si sa evitati anumite medicamente daca acestea nu sunt absolut necesare. Medicul va stabili exact cantitatea si zonele in care se for face injectiile si, desigur, daca este necesara aceasta interventie. Totul va dura doar cateva minute si daca sunteti mai sensibila vi se poate face o anestezie locala. Daca nu, putina gheata va amortiza durerea. Efectul nu este imediat, insa dupa maxim 14 zile se va vedea aspectul final. Nu este necesara perioada de repaus mai mare de 2 sau 3 ore. Dupa aceea va puteti relua activitaile zilnice. Insa, trebuie evitate pentru cateva zile masajul zonei, expunerea la soare, sauna sau efortul fizic. Apelati acum la serviciile dr. Calu pentru aspectul dorit!

Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru