Refu Blog

De foarte multe ori atunci cand ne dorim sa gasim un producator de Uniforme Medicale  sau costume profesionale / textile, in general, ne lovim de urmatoarea situatie: avem firme importatoare din Turcia de bluze medicale, halate sau pantaloni medicali, ce se prezinta ca fiind firme producatoare din Romania. Nu este o problema ca sunt firme importatoare de haine medicale / aparatura medicala de specialitate, problema o reprezinta lipsa de sinceritate cu privire la provenienta produselor.

Producator Uniforme Medicale: Modele originale, materiale de calitate

In continuare dorim sa va prezentam un producator autohton de Uniforme Medicale: Steff Original Style, cu o experienta de peste zece ani in productia de costume textile personalizate:

  • Uniforme medicale standard
  • Costume medicale personalizate
  • Uniforme profesionale personalizate ( bucatari, servicii de curatenie , etc )
  • Halate medicale trei sferturi de dama si barbate

Magazin Bucuresti Uniforme Medicale

 

Firma are si un magazin fizic situat pe Bulevardul Constantin nr 10 din sectorul 4 al Capitalei, foarte aproape de Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Curie”, la doar cateva sute de metri de statia de metrou  Constantin Brancoveanu. Daca doriti sa luati legatura cu ei o puteti face telefonic la numarul 0736.815.511 sau utilizand datele de contact de pe site-ul lor: www.uniformeonline.ro/contact

Bumbac 100 %  in productia de Uniforme Medicale ? Un mit sau o strategie de marketing ?   

 

De multe ori importatorii trec pe etichetele bluzelor medicale: bumbac 100 %. Fals in cele mai multe cazuri. Pentru a realiza un produs de calitate, rezistent in timp si care se comporta  bine, nu trebuie ca in compozitia uniformelor medicale sa avem bumbac 100 %.

Probleme intampinate in economia reala – Dificultatea de a gasi firme / producatori locali

Economia romaneasca sufera de acest deficit intre productie autohtona, exporturi si importurile de haine, incaltaminte, electronice, s.a.s.m.d.

Intr-o oarecare masura cei ce isi doresc sa achizitioneze produse textile ( bluze, pantaloni ) si nu numai isi manifesta un anumit “nationalism in achizitii” – vor sa cumpere made in Romania. Problema este ca nu ai de unde sa cumperi anumite produse si pe piata sunt firme care prezinta informatii eronate cu privire la compozitia bubacului, tara de provenienta a uniformelor, capacitatea de personalizare si adaptare a modelelor de costume in functie de beneficiarul final.

 

Ce inseamna lipsa de sinceritate cu privire la provenienta produselor ?

  • Imposibilitatea de a livra produse in termene scurte
  • Capacitatea greoaie de a personaliza produsele, fie ele uniforme medicale personalizate sau tricouri personalizate
  • Oferirea unor modele standard – fara a putea adapta uniformele profesionale dupa dorintele clientilor. Unii dintre acestia prefera uniforme standard, altii apreciaza uniformele medicale tag sau uniformele medicale femina si isi doresc sa le adapteze dupa nevoile lor. Personalizarea prin brodare, termotransfer sau alte tehnici reprezinta un atuu important pe care il pote oferi un producator uniforme medicale din Romania.
  • Produse de o calitate mai slaba
Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment