A venit sezonul pentru geci!

Vremea de afara te face sa nu mai ai curajul sa iesi afara din casa in tricou, lucru ce nu ma incanta foarte mult, dar trebuie sa te adaptezi vremii de afara ca sa poti face ce ti-ai propus pentru ziua respectiva.

Chiar daca am ce-mi trebuie de anul trecut, tot imi fug ochii online dupa geci de barbati la diferite oferte, mai ales ca in curand o sa vina si black friday ziua asteptata de multi dintre noi pentru a incepe sa facem cumparaturi online, glumesc despre asta. De fel cand vad ce modele apar pe piata, nu ma intereseaza sa am mereu cele mai perfecte haine, ci sa port hainele care-mi ofera cel mai mult confort, fiind vorba de o toamna cu ceva temperaturi scazute, atunci o sa caut sa imi cumpar o geaca ce e putin mai groasa si prin care ploaia sa nu treaca prea usor.

Dar daca ne uitam la ce a fost anul trecut, ma pot astepta la o toamna cu doar cateva zile unde ploua sau este frig, in rest doar sa ai timp sa te bucuri de toamna pe care o avem, si daca se intampla asta, atunci trebuie sa caut o geaca ce nu este foarte groasa, pentru ca daca depun ceva efort, risc sa ma incalzesc in ea in aproape orice moment.

Hainele de calitate se gasesc online mai usor, pentru ca e mai dificil sa vinzi sau sa cumperi online, asa ca pentru a putea avea incredere in magazinele de unde cumperi, nimeni nu-si permite un compromis, asa ca e benefic pentru mine, utilizatorul ce cumpara si se gandeste doar la marime, sa ii ajuta foarte bine haina pe care o cumpara, precum si celor ce vand.

Asa ca dupa ce cumpar geaca, mai intai trebuie sa-mi gasesc ce-mi place, trebuie sa ma apuc sa vanez si un palton, am vazut astazi ceva pe aici: Paltoane Barbatesti Antonio Gatti

Sper sa nu-mi mai vina ceva in minte, momentan mi-ar ajunge o geaca si un palton nou, o sa verific curand oglinda sa vad care-mi vine mai bine pentru ziua ce urmeaza.

Tu cu ce te imbraci toamna asta? Lasa un comentariu mai jos, poate ne gasim ce trebuie!

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments