Viitor stralucitor cu OVB, indiferent de circumstante

Era un tanar plin de viata, conformatie atletica, ochi frumosi, umbriti de gene dese, cand a decis ca trebuie sa se asigure prin intermediul consultantilor financiari OVB cu orice pret. Lumea a inceput sa se mire. Cum sa iti faci o asigurare de sanatate, domnule, cand: -ai pana in 30 de ani si o sanatate de fier. Nimic nu pare sa te doboare, fiindca esti puternic asemenea unui leu. -esti manager la o multinationala si ai un salariu urias, care iti permite sa nu iti refuzi nimic in viata aceasta -imbraci numai produse Armani si te privesc cu admiratie toti din oras? Tanrul nostru zambea insa cu subinteles si a continuat sa isi achite luna de luna asigurarea fiindca stia ca: -boala poate aparea din senin. Cati cunoscuti de-ai lui nu i-au spus intr-o zi ca au fost depistati cu cancer in faza terminala, cu tuberculoza, cu diabet, la un control de rutina? Stresul, alimentatia, ritmul rapid de viata, agresiuni fizice, mecanice si chimice au erodat imunitatea organismului. -conduce o masina puternica si are boala vitezei.

Ii place sa zboare pe langa partenerii de trafic, sa treaca lejer de 120 de kilometri la ora si in trafic nu depinzi numai de tine. Au loc atat de multe accidente rutiere, incat se teme ca intr-o zi sa nu fie si el victima. -este pasionat de motociclete, iar in trafic, acesta categorie este denumita in deradere:ÔÇŁDonatori de organeÔÇŁ. Tanarul nostru gandea profund si in calitate de manager si in viata personala in care actionam de cele mai multe ori in circumstante necunoscute, iar pericolele ne pandesc la tot pasul.

Viitor stralucitor cu OVB, indiferent de circumstante - Refu.ro

De ce alesese OVB? Studiase cu atentie acest mediator de asigurari. Stia ca: -functioneaza de peste 40 de ani in tari europene cu pretentii si toti clientii au fost multumiti. De-a lungul anilor, numarul clientilor a crescut. -de 14 ani actioneaza cu succes pe piata asigurarilor din tara noastra -poate oferi clientilor o gama vatiata de asigurari eficiente pentru: sanatate, de viata, locuinta, casa si pensie privata. -in perioada contractuala, daca nu se intampla nimic rau, economiile sunt protejate si aduc venituri asiguratului. La sfarsitul contractului, banii care vor fi restituiti persoanei asigurate vor fi mai multi decat suma pe care a achitat-o luna de luna si care s-a acumulat in timp, fiindca este insotita de beneficii. Intr-o zi, tanarul frumos ca un zeu a fost lovit de o masina, in timp ce se afla pe motocicleta lui si curand a aflat cu stupoare ca: -in momentele de cumpana sufleteasca si cei mai infocati admiratori dispar.

Niciuna dintre fetele acelea care si-ar fi dat viata pentru el (vorba vine) in momentele de glorie deplina nu l-a vizitat la spital. Au uitat de el si prietenii carora le facea cinste in oras sau ii lua cu masina in excursii. -o multinationala nu te pastreaza intr-o pozitie cheie, cand esti grav bolnav sau imobil. Indiferent cat de mult ai muncit sa ocupi postul, el va fi dat altcuiva, in perioada in care tu te zbati intre viata si moarte si este firesc sa fie asa, fiindca nu se prabuseste universul, fiindca tu nu mai poti lucra.

Nimeni nu este de neinlocuit. -este cumplit sa te prabusesti in abis, dupa ce ai fost pe Everestul financiar. Sa ai tot ceea ce iti doresti, sa traiesti la cote amenintator de inalte si sa te trezesti intr-o zi in abisul saraciei lucii. Toate acestea le-a experimentat pe rand si ar fi fost si mai rau, daca nu avea asigurarea de sanatate OVB. Mai intai a trait din suma alocata lunar sa poata supravietui, cat a avut piciorul complet imobilizat. Mai tarziu, a ales cea mai buna clinica privata de recuperare din tara si ghiciti cine a achitat costurile recuperarii! S-a refacut repede cu fizioterapie, chimioterapie, ozonoterapie, cand nu putea inchide un ochi de durere.

A alergat pe banda de alergat medicala si a fost cazat intr-o camera cu doua paturi, avand asigurata ingrijirea de catre personalul atent din unitate, fiindca parintii lui din Maramures nu isi puteau lasa pensiunea si animalele de izbeșliste. Da, erau bogati ai lui, dar mai bine si-ar fi taiat bucuros un deget, decat sa le fi cerut ceva dupa varsta de 24 de ani, adica de la terminarea facultatii. Astazi, recuperat complet, are o agentie de turism a carei cifra de afaceri sperie pe multi si ati ghicit: asigurare de viata si pentru bunuri OVB!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments