World of Tanks BlitzWargaming revine cu un nou joc pentru platformele mobile. World of Tanks Blitz este un joc MMO (Massively multiplayer online) folosit doar pentru platformele iOS si Android, dezvoltat de catre compania Wargaming. Acesta are ca scop infatisarea tancurilor din cel de-al doilea razboi mondial, fiind calificat de cei de la „E3 2014” ca cel mai bun MMO pe platformele mobile.

World of Tanks Blitz este un joc care nu necesita cumparat, fiind bazat pe principiul free-to-play. Jocul este asemanator cu cel de pe PC doar ca unele functii sunt schimbate, cum ar fi: website-ul nu dispune de un „Premium Shop„, rata de castig este mai mica, la fel si preturile tancurilor, etc. In joc sunt prezente in jur de 100 de tancuri exploatate de SUA, URSS si Germania nazista.

Wargaming revine cu un nou joc

Jocul dispune de o grafica acceptabila pentru telefoanele mobile, necesita o configuratie destul de complexa pentru a fi rulat, modul de controlare a tancurilor este unul ok care poate fi modificat din setarile jocului iar lupta intre tancuri nu se mai desfasoara in modul 15 vs 15, ci 7 vs. 7, meciul avand doar 7 minute.

World of Tanks Blitz este disponibil gratuit in magazinul iTunes. Pentru a rula acest joc si pe platforma Android, aveti de ales dintre 2 modalitati, una care va functiona. Mai jos aveti mici explicatii:

1. Puteti descarca versiunea de joc doar pentru tarile din nordul Europei si din celelalte continente (nu functioneaza in Romania): Download

2. Puteti descarca versiunea de joc care functioneaza in toata Europa, cea pe care o folosesc si eu: Download versiun pentru Android

Puteti vedea si dispozitivele care pot rula WoT Blitz fara probleme (platformele iOS si Android): Lista dispozitive

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment