World of Tanks, ma pregatesc de lupta la PC Garage

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

vino-la-wot-facem-alegeriWorld of Tanks din nou, nu stiu cum se intampla, dar mereu ajung sa conduc un tanc care sper eu sa il folosesc bine impotriva inamiciilor, asa ca am ocazia sa ma prezint duminica, 22 iunie 2014 ora 11:00 la showroom-ul PC Garage Str. Logofat Tautu, Nr. 68A, sector 3 |  Zona Timpuri Noi), acolo 16 echipa se vor „bate” pe campul de lupta in jocul free-to-play World of Tanks, fiecare echipa fiind de 7 persoane.

Eu fac parte din Grupa Bloggerilor (denumita Type 99) la acest eveniment de gaming, asadar ma astept la multi inamici cazuti, dar si la o strategie solida de atac din partea colegilor mei, acestia fiind: Radu DumitruAndrei ZdetovetchiIoan MihaiLaurentiu BuicaBogdan Epure si  Alina Manoiu.

Cel mai interesant lucru este ca in toata competitia se va juca numai cu tancuri de Tier I stock, fara niciun upgrade si fara munitie gold. Asa se va testa indemanarea la tancuri care nu au cea mai uimitoare acuratete, pentru ca nu este prima oara cand joc cu tancuri de tier 1 si oameni care inca nu le cunosc asa bine stilul de joc. Echipa mea are sanse sa ajunga departe in acest concurs, acum ramane sa vedem daca toti avem o zi buna, si daca nimerim precis tancurile inamice. Regulamentul este unul standard, meciul se termina cand distrugem cele 7 tancuri inamice sau cand le cucerim baza.

Sponsorii acestui eveniment sunt: Logitech, Nvidia si Utok.

Concurs de World of Tanks

Chiar daca locurile sunt deja ocupate in concurs pentru clientii PCGarage, te poti prezenta pe 22 iunie la showroom (cred ca cel mai recomandat ar fi 10:30) pentru a fi unul din cei 21 de jucatori care pot pleca acasa cu urmatoarele premii.

Pentru castigatorii evenimenului:

Locul 2:

  • Set Tricou + Rucsac+ Mouse pad NVIDIA (7 bucati)

Si se pare ca se ofera un premiu interesant Placa video GTX 75o 2GB (1 bucata)

Chiar daca nu castigi tu premiile de mai sus, ai foarte mari sanse sa pleci acasa cu premii in-game, Wargaming.net ofera premii in gold, asa ca pregateste-te sa-ti schimbi tancul cu unul premium, nu suna bine?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Velica George

Va dorim succes , dar nu stiu daca veti face fata unor jucatori de ESL ROMANIA de pe locul 1- 2 .
Dar va dorim succes !!!

Ioan Mihai

Din fericire pentru noi, jucam doar World of Tanks. Posibil ca la Dota, LoL sau Counter Strike sa ne-o luam :))