Youtube Update, benefic pentru creatorii de continut

creatorii de continutYoutube Update, benefic pentru creatorii de continut care ofera materialele video la sute de milioane de fani, acum cu noul update oferit, situatia se schimba putin, oferind o experienta noua pe youtube, dar si cateva avantaje pentru fani dar si pentru creatorii de continut, cel mai important lucru in acest update cred ca este optiunea care va permite  ca Youtube sa suporte materiale video de 48 respectiv 60 de frame-uri pe secunda, astea sunt noutati care aduc motive de bucurie pentru toata lumea, acest update urmand sa fie live in urmatoarele luni.

YouTube a anuntat un nou app studio pentru creatorii de continut, permite fanilor sa contribuie finantare si subtitrari pentru video-uri.

Am mai citi ceva de Creator Studio care este deja disponibil pentru Android (in curand si pentru iOS), o aplicatie care-ti permite sa analizezi si sa gestionezi video-ul in timp ce el se uploadeaza sau converteste.

Ca un motiv in plus de monetizare, se pare s-a introdus si un mod de donatie pentru creatorii de continut, asa ca pe langa like si dislike o sa apara si un buton probabil pentru donatii. Nu este o idee rea deloc, dar sunt sigur ca undeva se fa taxa fiecare donatie, asa ca tot fac bani aditionali chiar cu ajutorul creatorilor de continut.

Un alt plus oferit de Youtube este si adaugarea subtitrarilor in video-urile tale, de catre fani, adica daca cuiva care i-a placut clipul tau poate sa trimita subtitrare in limba x pentru continutul tau video. Asta e un avantaj foarte mare pentru cei care creeaza tutoriale si vorbesc in alte limbi decat engleza, sau chiar oferinduse subtitrare si din engleza in alte limbi, ca nu totata lumea stie engleza, inca.

Sunetul din video-ul tau a fost mereu o problema? In scurt timp nu o sa mai fie pentru ca youtube o sa aibe o librarie audio, un fel de playlist cu mii de materiale audio cu licenta royalty-free.

Eu cred ca trebuia de ceva vreme implementate aceste optiuni, dar decat prea tarziu e bine si acum, tot ce ramane este sa te apuci sa faci materiale video si sa-ti lasi fanii sa se bucure de caracteristiciile implementate.

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
7 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandru D

Odata cu modificarea pentru 60fps si adaugarea de subtitrari in video, va fi o noua era pentru Youtube.

Pato Basil

renuntam la blogging, ne facem youtuberi =))

Bucur

Niste modificari mult asteptate, in sfarsit…

Mihai

Interesant, unele lucruri nu le stiam. Mersi …

Matei Irinel

Zmenta sau DDH scrie pe noi :)) .. dacă ar fi așa ușor 🙁 cel puțin eu am o voce de 2 lei chiar dacă aș fi vrut să devin vlogger e cam imposibil 😀

Ventilatie

YouTube apartine Google, iar Google iubeste continutul de calitate. La fel si cu YouTube, si este foarte bine asa!