do_people_make_money_on_youtube_98904900Youtube Romania – Video advertising în lei pentru conținut original, mulți așteptau acest lucru. Posibilitatea de a câștiga bani din video-urile care le pui pe Youtube Romania.

Youtube Romania se vrea o platformă care oferă un acces mai ușor la video-urile românești, sau cele uploadate de români, care oferă la rândul ei sistemul de video advertising pentru conținutul original, și cu asta vine și o bataie de cap pentru cei care urcă conținut original. De ce? Amintiți-vă ce s-a întâmplat cu creative monkeyz când foarte multi utilizatori pur și simplu furatu un material oferit gratis, pentru a-și promova diferite site-uri sau concururi cu cafele, tractoare sau ce se mai jucau ei în spațiul online.

Drepturile de autor pe Youtube o să aibă trafic dublu sau triplu din cauza româniilor. Știu că sunt răutacios dar exagerez și eu, mă aștept cel puțin la început de un val mare de furt de conținut, dar după câteva sute sau mii de conturi banate definitiv se vor potoli.

Sau cel puțin asta este părerea mea, românii nu se lasă ușor. Pentru cei care au deja conținut original sau vor să facă, le urez succes cu Youtube Romania.

PS: Încă nu se știe o dată exactă a lansării, dar este aproape!

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

8
Leave a Reply

avatar
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
RefuIonutScrafcineva acoloBlog cu Stil Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Fotograf nunta Bucuresti
Vizitator

Mi se pare ceva foarte normal….daca esti creativ de ce sa nu beneficiezi de asta….nu toata lumea sa beneficieze de pe urma ta free!

Bogdan N @redactia4fun.ro
Vizitator

asteptam sa faca si redactia 1 miliard de vizualizari :))

Yamasha
Vizitator

stiam de stirea asta, abia astept sa se si realizeze:)

Blog cu Stil
Vizitator

Sper sa apara mai repede 🙂

cineva acolo
Vizitator

cat de curan vom intra si noi in legalitate cu Youtube

Scraf
Vizitator
Scraf

Sunt partener cu Youtube de cateva luni printr-o retea, insa nu ma pot lauda cu mari castiguri. Nu este chiar asa de usor sa fii mare pe un site ca Youtube.

Ionut
Vizitator

Si sa vezi acum incalcari ale termenilor de pe YT si o sumedenie de conturi suspendate..