07funerare.ro il fereste pe cel drag de soare!

Tocmai am terminat de citit Padureanca lui Slavici si am realizat ce scriitori buni avem. Moartea lui Neacsu la marginea drumului, din cauza holerei, a fost presimtita numai de el. Inainte de a pleca la drum, omul cere o lumanare si un colac de la mortul din casa respectiva, apoi sta de vorba mult cu fiica lui, ii pune capul pe umeri, o mangaie si o sfatuieste ca in cazul in care ramane singura, sa caute izbavire la baiatul sincer care o iubeste, nu la cel pe care il iubeste ea, dar caruia ii este rusine cu dragostea ei, fiindca ea este taranca, iar el boier.

La sfarsitul secerisului trebuie sa fi fost foarte cald, dar cum era epidemie de holera, mortii erau adunati repede si dusi la cimitir. Ce faci insa, cand pe caldurile sahariene iti moare cineva acasa, in camerele in care simti ca te sufoci si nu stii, cum sa ii salvezi trupul de descompunere, sa aiba si el parte de o inmormantare ca lumea? Raspunsul este simplu, la indemana tuturor si cat se poate de serios: 07funerare.ro.

07funerare.ro il fereste pe cel drag de soare! - Refu.ro

Pe caldura ucigatoare ai nevoie de o firma serioasa si disponibila, aflata cat mai aproape de domiciliu sau de locul decesului, care sa vina sa ridice trupul neinsufletit si sa il puna in frigiderele funerare, sa il spele repede si sa ii faca o imbalsamare de calitate. Din cele mai civilizate tari ale Europei a fost introdusa imbalsamarea valabila garantat 10 zile. Acest tip de conservare este cel mai eficient fiindca: -in cazul in care se intarzie inhumarea, corpul neinsufletit nu va intra in descompunere, adica decedatul nu se va desfigura, in cazul in care un apartinator tine neaparat sa il vada, dar nu va emite nici mirosuri pestilentiale in jur. -o imbalsamare care tine foarte mult nu este avantajoasa, daca se mai produce un deces in familie si trebuie scos cel care a fost inmormnatat acolo. 07funerare.ro te pune in legatura cu cele mai bune firme de pompe funebre, care iti pot aduce mortul si din strainatate.

Sa ai incredere in furnizorii de servicii din baza lor de date, fiindca sunt verificati si acceptati numai dupa ce aduc referinte favorabile cat mai multe din partea clientilor. Ei, dar viata este imprevizibila! Dupa cum Neacsu a murit la marginea drumului, si oamenii pot muri in acelasi loc. Zilele trecut un cioban a murit pe camp, din cauza unui fulger. Prin intermediul dispeceratului 07funerare.ro, mortul tau va fi ridicat de la fata locului si pregatit cu respect, sa treaca la cele vesnice. Dar ajutorul nu se opreste aici! Prin semnarea unui contract, te asiguri ca ei se ocupa si de obtinerea actelor necesare la inhumare, de imbracaminte, sicriu, echipamentele pentru sicriu, capacul si crucea inscriptionata si aranjamentul funerar elegant din partea familiei.

O firma funerara serioasa, rezerva capela si biserica si asigura transportul cu masini autorizate, elegante si dotate cu frig. Ultimul drum al celui apropiat va decurge fara incidente si famialia indoliata nu va fi stresata ca nu termina la timp toate cate sunt de facut. Nu este deloc gresit sa le organizam parintilor, bunicilor, amicilor sau celor cu care ne-am impartit viata o inmormantare de lux. Dupa atata munca merita din plin sa fie in centrul atentiei la sfarsit de cale . La Sinaia, transportul funerar se face cu limuzina, iar un om care a muncit toata viata si nu a indraznit sa inchirieze o limuzina cat a fost viu, merita sa se bucure de acest privilegiu.

M-ar mustra constiinta sa stiu ca am rezervat cele mai ieftine si indoielnice servicii pentru cei care m-au iubit, n-au educat si m-au crescut! Oamenii mor si nu tin cont de faptul ca este canicula, ca sunt inundatii, furtuni sau nu se poate sapa groapa din cauza inghetului. 07funerare.ro te asigura ca nu esti singur in acesta trista experienta si ca defunctul care a facut parte din viata ta, va avea parte de cele mai bune tratamente. Este mult mai linistitor sa stii ca oameni calificati in domeniu si cu experienta se ocupa de tot respectand si legislatia si traditiile. Parca ti se mai usuca lacrimile de pe fata, vazand sicriul fin si lucios din lemn, lucrurile fine din el, cel drag asezat in masina curate, la racoare zambind impacat si urmandu-si drumul, iar peste putin timp, vom parcurge si noi acelasi drum, sa ne intalnim in cer!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments