4 motive pentru a achizitiona peleti online

Peletii sunt produse moderne folosite la incalzirea locuintelor din mediul rural in general, dar si din mediul urban, in cazul instalarii unei centrale termice pe lemne sau rumegus. Peletii pot fi folositi si pentru a crea toate conditiile necesare cresterii animalelor, de la cai si vaci pana la animale de companie precum hamsteri sau porcusori de Guinea. Sunt multe motive pentru care oamenii ar putea lua in calcul achizitia de peleti online.

De ce sa investesti in peleti online?

Achizitionarea peletilor din mediul online este de regula o varianta foarte buna deoarece cumparatorii nu mai trebuie sa se deplaseze sau sa gaseasca un mijloc de transport al acestora pana la locuinta. Peletii din lemn sunt obtinuti din rumegus curat, din plante cu tulpina moale, de regula din resturi silvice, si sunt realizati prin presare cu masina de presat speciala. Materia prima folosita pentru fabricarea peletilor din lemn este produsul rezidual obtinut in industria prelucrarii lemnului. 

Peletii din lemn devin inlocuitori pentru ceilalti combustibili conventionali, fiind o varianta mai ieftina si mai accesibila. De asemenea, peletii achizitionati din mediul online reprezinta o sursa de energie curata si ieftina, ecologica, cu o autonomie ridicata. Avand o emisie de fum foarte redusa si rezultand un praf alcalin in urma arderii, peletii sunt ideali deoarece au un continut scazut de metal si sulfuri inexistente. In urma arderii peletilor din lemn, cenusa rezultata poate fi folosita ca si ingrasamant, fiind foarte bogata in minerale.

Tot online clientii pot cumpara peleti de tip bedding, ce pot fi folositi ca si asternut pentru animale. Acestia pot fi imprastiati pe camp dupa ce sunt folositi, reprezentand un ingrasamant ideal. Peletii pot fi utilizati ca si asternut pentru porci, cai, curcani, gaini, oi, capre, pisici, iepuri, porcusori de Guinea, serpi, papagali, iar lista poate continua. Ceea ce inseamna ca utilitatea peletilor si domeniile de utilizare sunt variate.

Nu in ultimul rand, peletii agricoli achizitionati din mediul online sunt produse combustibile biologice noi, dar foarte eficiente si ieftine, deoarece se fabrica numai din deseuri biologice care sunt obtinute din plante agricole. Acesti peleti nu polueaza prin ardere, avand un randament energetic mai mic decat cei din lemn, insa sunt si mult mai ieftini. Indiferent de varianta pe care o aleg cei interesati, peletii online sunt perfecti atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru persoanele care se ocupa cu agricultura si cresterea animalelor. Fara indoiala, peletii sunt fabricati din materiale naturale si sunt adusi prin comanda online pana la domiciliul clientului.

Peletii online au o densitate si o putere calorica foarte mare, dar costuri de transport, de depozitare si de utilizare mici. Fiind o sursa de energie curata si ecologica, peletii confera autonomie ridicata centralei si au emisii de CO2 foarte reduse. Ceea ce este si mai interesant in cazul peletilor din lemn este faptul ca au costuri aferente exploatarii aportate la aceeasi putere obtinuta cu ocentrala pe gaz identice. Comparativ cu folosirea lemnului ca si combustibil, randamentul arderii peletilor este mai mare, iar pretul evident este mai mic.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments