5 motive care sustin serviciile de inchiriere corturi pentru evenimente

O nunta, o intalnire de mult timp asteptata, prezentarea unui produs nou pe piata, toate acestea sunt evenimente ce necesita o locatie speciala. Desigur, toti isi doresc ca ziua respectiva sa fie perfecta si ca totul sa mearga exact cum a fost planuit: evenimentul sa fie bine primit de catre public, nunta sa fie de neuitat, iar intalnirea sa aiba o urmare fericita.

Pentru acest tip de evenimente, majoritatea persoanelor isi aleg o locatie si se adapteaza in functie de aceasta. In acest context foarte important se poate dovedi serviciul de inchiriere corturi. Corturile sunt o alternativa pentru salile traditionale ce necesita uneori chiar si luni intregi de asteptare pentru a fi disponibile. Pentru a putea sustine aceasta idee, se pot avea in vedere cinci motive care sustin argumentul.

Motive care sustin organizarea unui eveniment intr-un cort

Un design pe gustul fiecaruia

Asa cum a fost precizat si mai sus, designul unei sali este principalul aspect in jurul caruia graviteaza tema principala a evenimentului. Organizatorul acestuia se poate arata, in unele situatii, nemutumit de aspectul unei locatii, dar, uneori, nu exista alternativa – insa nu si daca apeleaza la un astfel de serviciu.

Un cort poate fi personalizat in functie de dorintele fiecaruia, de la culoarea si materialul podelelor, pana la materialul folosit pentru acoperirea meselor. Astfel, doritorilor li se ofera controlul total asupra designului, chiar si in cele mai mici detalii (dimensiunea meselor, candelabre, culoarea luminilor, ecrane de proiectie etc.). Totodata, un cort poate lua diferite dimensiuni si forme, extinzand si mai mult orizontul in ceea ce priveste aspectul.

Disponibilitate

Serviciul de inchiriere corturi isi pune la dispozitie produsele pe toata perioada anului. Astfel, pentru organizarea unei nunti intr-o perioada mai rece sau daca prezentarea unui produs a fost amanata pana in iarna, ori reuniunea cu fostii colegi de liceu a fost organizata intr-o perioada caniculara – cortul inchiriat se poate dovedi o alegere deosebit de inspirata. Tehnologia din ziua de azi permite ca in aceste corturi sa fie rece, cat si cald, in functie de anotimp, prin urmare – compromisurile fiind practic inexistente.

Versatilitate

Fie ca este vorba despre un eveniment indoor (cu racire pentru zilele calduroase de vara), outdoor (si totusi sa fie protejat de intemperii – varianta cortului african – )  sau o combinatie intre cele doua (o nunta unde masa este servita inauntru, iar ringul de dans este afara), crearea acestora este garantata de catre compania vizata pentru ca echipamentul poate fi amplasat aproape oriunde si poate capata orice forma. Toate alegerile sunt facute de catre solicitant.

Simplitate

Echipa firmei ce ofera astfel de servicii poate transporta corturile oriunde, nefiind necesare masini de mare tonaj sau alte utilaje. Totodata, echipamentul este usor de instalat, iar uneori clientii il pot instala chiar si singuri (depinde de complexitatea cortului).

Pret

Unele sali in care se organizeaza evenimente pot costa chiar si zeci de mii de lei, de aceea, firmele de inchiriere a corturilor sunt o alternativa mult mai convenabila. Preturile pornesc de la cateva sute de lei dar pot ajunge si la cateva mii de lei, in functie de preferintele clientului.

Toate acestea fiind spuse, serviciile puse la dispozitie de firmele ce inchiriaza corturi sunt potrivite oricarei persoane ce se afla in cautarea unei locatii ce se muleaza pe necesitatile acesteia.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments