Din ce in ce mai multe fete frumoase care au ocazia sa faca o cariera in modelling renunta la aceasta idee in favoarea unei cariere in videochat. Desigur, modelele videochat sunt avantajate ca nu trebuie sa se plimbe dintr-un oras in altul, au un venit substantial si bonusuri, nu trebuie sa calatoreasca foarte mult pentru a face performanta, ci pur si simplu trebuie sa stea in studio si sa se prezinte atractiv in fata clientilor. Agentia WhiteAgency.ro  le ofera fetelor ocazia de a lucra intr-un mediu frumos, curat si primitor si de a-si arata calitatile fizice, dar si intelectuale si de comunicare. 

Ce beneficii ofera colaborarea cu agentia de videochat White Agency?

Fetele care decid sa inceapa o cariera in domeniul videochat vor descoperi o cu totul alta fata a acestui domeniu foarte criticat si considerat tabu pana acum. Echipa White Agency pune la dispozitia modelelor tot ceea ce au nevoie pentru o aparitie captivanta, le vor ajuta sa progreseze, sa invete cum sa vorbeasca cu persoanele aflate in fata ecranului care au nevoie de alinare, de mangaiere, sau poate au diferite curiozitati si pasiuni. 

Sunt si fete din provincie care se angajeaza ca si modele videochat in Bucuresti la aceasta agentie deoarece au cazarea asigurata. Cazarea este intr-o zona centrala, in apropierea studioului si este oferita fetelor care nu locuiesc in capitala, insa viseaza la o cariera in videochat.

De asemenea, a fi model videochat este o oportunitate fabuloasa de a avansa in cariera, de a progresa, de a participa la cursuri periodice, de a modela personalitatea si de a dezvolta un stil unic de munca. Programul unui model videochat este unul foarte bine stabilit de catre specialistii in domeniu, astfel incat sa prinda cele mai bune ore online cu trafic calitativ si sa aiba incasari pe masura asteptarilor.

Un alt motiv pentru ca fetele sa imbratiseze aceasta cariera este reprezentat de castiguri. Pe langa salariul de baza, bonusurile sunt impresionante si castigurile pot ajunge pana la cateva mii de euro. 

Nu in ultimul rand, fetele opteaza pentru o cariera in videochat pentru ca astfel capata incredere in fortele proprii, atat intelectuale, cat si fizice. Uneori modelul de videochat este mai mult decat un simplu om in fata unei camere, pentru unii clienti este un prieten, un bun psiholog, o evadare din realitate si din monotonia cotidiana. Adevarul este ca cele mai multe fete vin atrase de mirajul unor castiguri fabuloase, care sunt posibile si realizabile, insa isi dau seama ca aceasta meserie li se potriveste din mai multe puncte de vedere si au motivatia ca pe viitor sa se straduiasca sa isi fidelizeze clientii deja existenti si sa atraga noi clienti prin frumusetea exterioara si interioara.

In concluzie, sunt mai multe motive pentru care tinerele pot sa se indrepte catre acest domeniu si sa imbratiseze aceasta meserie atractiva. Cu exceptia persoanelor foarte timide, pudice sau interiorizate, acest job poate fi imbratisat de toate fetele frumoase.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment