Achizitionarea unei aplice de baie se va dovedi cea mai buna investitie pe care o pot face cei care se muta in casa noua sau cei care doresc sa isi reamenajeze baia din locuinta. Iluminarea baii este la fel de importanta ca si iluminarea oricarei alte incaperi din casa. Este recomandat ca proprietarii sa nu se limiteze la amplasarea unui singur bec pe tavan, ci si la alegerea uneia sau mai multor aplice. Bugetul nu trebuie sa fie foarte generos pentru a face asemenea investitii, deoarece aplica de baie este accesibila ca si pret si imbunatateste ambientul general.

Aplica este corpul de iluminat optim pentru baile mari si mici

Sunt versatile

De regula, aplicele pentru baie sunt corpuri de iluminat foarte versatile, suficient de puternice pentru ca ajuta la desfasurarea activitatilor relaxante intr-un mod placut. Aplicele transforma baia intr-un loc confortabil, oferind diferite tipuri de lumina, de la cea calda, la cea naturala sau rece. In functie de preferintele proprietarilor, aplicele se pot alege in functie de stil, finisaje si mai multe criterii.

Sunt accesibile ca pret si usor de intretinut

Un alt motiv pentru care ar trebui sa se ia in calcul achizitionarea unei aplice pentru locuinta consta in faptul ca aceasta solutie de iluminat este ieftina si usor de intretinut. Aplica potrivita necesita schimbarea becului numai atunci cand este necesara. In plus, aplicele pot fi montate in mai multe locuri din baie, pentru ca iluminarea sa se faca pe zone.

Nu amplifica costul facturii la electricitate si o fera o calitate optima a luminii

Mai mult, cei care doresc sa isi amenajeze baia trebuie sa ia in calcul folosirea aplicelor LED pentru ca diminueaza costurile consumului de energie electrica si calitatea luminii este mult mai buna. Aplicele sunt dispozitive de iluminat usor de folosit, care prezinta siguranta in medii cu umiditate ridicata, fara a pune in pericol utilizatorii. 

Se instaleaza usor

Nu in ultimul rand, aplicele sunt dispozitive de iluminat potrivite atat in baile mari, cat si in baile de mici dimensiuni. Usurinta instalarii aplicelor de baie este un alt motiv pentru care oamenii opteaza pentru o asemenea solutie de iluminat. 

Criterii pe baza caroa clientii aleg cea mai buna aplica pentru baie

Aplicele de baie sunt disponibile in doua tipuri: de perete si de tavan. Aplicele de perete sunt montate de regula deasupra oglinzii sau in lateralul acesteia. Aplica de tavan poarta numele si de plafoniera, se monteaza pe tavan si ofera lumina in intreaga incapere. Aplica de baie poate avea una pana la trei surse, fiind cele mai populare in randul utilizatorilor, dar si patru pana la cinci surse, ideale pentru baile mai mari.

In functie de tipul becului folosit, aplica poate avea bec incandescent, fluorescent, cu LED. Aplicele cu LED sunt cele mai avantajoase din punctul de vedere al consumului de energie electrica. Cei care le achizitioneaza trebuie sa ia in calcul faptul ca, pentru o baie normala, aplicele cu nuante reci sunt ideale, dar si lumina calda se va dovedi utila, mai ales pentru doamnele care se machiaza in baie.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment