Refu Blog

Banii, în ziua de azi, sunt unul dintre cele mai importante lucruri de care ai nevoie nu doar pentru a supraviețui, ci pentru a trăi cât se poate de bine. Mai ales acum, odată ce economia mondială se află într-un continuu declin și nimeni nu știe unde se va opri acesta, banii sunt cu adevărat, cel mai important lucru. 

De aceea, mulâi dintre noi se gândesc la diferite variante prin care am putea câștiga mai mulți bani fără a face efort. Deși este o variantă destul de bună, acesta necesită timp și noroc. În plus, există șansa de a pierde. De aceea, iată 8 metode prin care poți câștiga rapid ceva bani fără a pune la bătaie din economiile pe care le ai. 

Să obții dobândă plătită pentru economiile tale

Aceasta poate fi una dintre cele mai ușoare moduri de a câștiga bani. Să ai un cont de economii sau conturi de pe piața monetară este un avantaj, pentru că acestea îți fac treaba mai ușoară și câștigă dobândă pentru tine. Pentru a câștiga și mai mulți bani, încearcă să îți deschizi un cont de economii cu un randament ridicat. 

Ideea este că trebuie să compari opțiunile ce le ai pentru a îți asigura cele mai bune rate de dobânzi. Ține cont și de faptul că băncile de economii online oferă dobânzi mai mari decât băncile obișnuite. Acest lucru se explică prin faptul că băncile online au costuri generale mai mici și, astfel, se focusează pe nevoile clienților lor. 

Obține bani ușor acum cu rambursări de la Paribus

Paribus este un software făcut de Capital Bank care urmărește toate rambursările de la toate magazinele. Dacă un magazin îți este dator vreo rambursare de care ai uitat sau poate nici nu ai știut, acest software îți fa da de știre și te va anunța la timp pentru a te bucura de banii tăi. 

Fiți plătit pentru a îți împărtăși opiniile

Poți obține bani simplu prin împărtășirea părerii tale proprii, participând la diferite sondaje. Acest lucru nu îți ia mult din timpul tău, ai nevoie doar de servicii bune de internet. Iată o listă de site-uri care oferă această șansă:

  • Swagbucks
  • LifePoints
  • InboxDollars
  • Survey Junkie
  • Opinion Outpost
  • i-Say 
  • Toluna Influencers 

Obține cele mai bune oferte de cumpărături cu Dosh Cash

Toți știm că în fiecare an sunt irosite milioane, chiar și miliarde de dolari în achiziții. Fie că e despre cumpărarea unor produse cu un preț excesiv când puteai găsi și mai accesibile sau recompense nerevendicate, banii sunt, oricum, pierduți.

Dosh este una din modalitățile prin care poți câștiga bani ușor. Cum oare lucrează această aplicație? Dosh permite să îți conectezi, în siguranță, cardul de credit sau de debit la platfoma dată ca , mai apoi, să faceți cumpărături la numeroase magazine sau restaurante și să primești 10% cashback.

După ce ți-ai primit banii, ești liber să îi transferi în conturile bancare personale, îi poți trimite la PayPal sau îi poți dona unei organizații caritabile.

Renunță la cadouri pentru carduri cadou

Ai întâlnit vreodată situația când, de ziua ta, nu ai rămas satisfăcut pentru ce cadouri ai primit? Dacă răspunsul este da, atunci imaginează-ți că poți primi carduri cadou ce îți oferă mai multă flexibilitate. Nu ezită să îți exprimi preferințele , să le vocalizezi și, astfel, să scutești prietenii de problema de a achiziționa un anumit cadou pentru tine.

Câștigă bani din articolele tale vechi

Să recunoaștem, cu toții avem în garderoba noastră articole ce nu le mai purtăm sau chiar care înca au eticheta pe ele. Atunci, vânzarea articolelor nedorite pe diferite site-uri este una dintre cele mai ușoare și rapide moduri de a câștiga bani.

Câștigă bani, închiriind camere în casa ta cu Airbnb

În cazul în care ai camere suplimentare și neutilizate în casa ta, Airbnb poate fi o modalitate grozavă de a încasa bani. Vei putea primi oaspeți din întreaga lume și, în același timp, vei putea învăța lucruri, tradiții noi despre țara de unde provin. Dacă nu ești o persoană sociabilă, nu e o problemă, deoarece unii oaspeți nu își întâlnesc niciodată gazda. 

Cu Airbnb ai șansa de a fi flexibil, de a îți alege zilele în care vrei să găzduiești oaspeți și zilele în care nu. Ai oportunitatea de a câștiga bani în plus pentru a îți întreține casa în cele mai bune condiții.

Vindeți fotografiile

Dacă te consideri un fotograf bun, atunci asta e șansa ta. Pe diefite site-uri poți găsi oameni străini ce vor fi dispuși să îți achiziționeze fotografiile proprii sau chiar să programeze o ședință foto cu tine. Pentru a fi mai ușor, ședințele foto se pot realiza și în aer liber, în parcuri, sau locuri istorice ale orașului tău. 

Revenind la fotografiile deja făcute, poți câștiga per imagine mai mult de 100 USD. Unele site-uri care îți pot fi de ajutor sunt SmugMug Pro, iStock Photo și Shutterstock.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment