O varsta inaintata vine cu foarte multe dezavantaje. Memoria ne lasa, incepem sa nu ne mai putem deplasa la fel de repede, organele interne nu mai functioneaza corect. 

De trecerea timpului este afectata si pielea, care isi pierde din elasticitate si flexibilitate si nu mai arata atat de bine ca la varste fragede. 

Elastiticatea pierduta a pielii este cel mai simplu de observat in zona abdominala, acolo unde depozitele de grasime acumulate in exces pot accelera procesul de imbatranire a celulelor pielii. 

Corectarea elasticitatii pierdute a pielii de pe abdomen este posibila cu ajutorul unei abdominoplastii. Abdominoplastia isi propune sa remodeleze pielea abdominala uzata si sa ofere un aspect cat mai placut abdomenului si musculaturii de acolo. 

Este indepartata pielea in exces, pacientul poate scapa si de depozitele de grasime inainte pentru ca e obligatoriu ca acestea sa nu existe, operatia fiind recomandata si dupa sarcina, care pune la grea incercare zona abdominala.

Cu o abdominoplastie pret bun se va inlatura rapid pielea care arata rau, muschii abdominali sunt reajustati foarte simplu, sunt fixati pe linia mediana abdominala. Si ombilicul va fi repozitionat si rearanjat tot in timpul operatiei de abdominoplastie pret bun. 

Inainte de operatie pacientii merg la nutritionisti, slabesc si scapa de depozitele prea mari de grasime, pielea ramasa urmand sa fie „remodelata”. Nu e nevoie de un numar mare de zile de spitalizare, 3-4 sunt suficiente, pacientul trebuie insa sa aiba si o perioada de recuperare de pana la sapte zile. 

Dupa operatie se poarta obligatoriu burtiere, nu se face efort fizic o luna, doua, si cel mai important se schimba total stilul de viata si regimul alimentar.

Cicatricea se va vindeca rapid si nu va pune probleme, fiind deasupra zonei pubiene. Preturile pentru abdominoplastie depind de clinica aleasa si de complexitatea interventiilor, se situeaza undeva in jurul valorii de 2900-3000 de euro, eficienta lor fiind foarte buna mai ales daca ne dorim sa aratam bine rapid fara a face un efort sustinut.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru