Exista un numar de aproximativ 180 de monede nationale, fiecare fiind folosite in tarile de provenienta, cu exceptia catorva cum ar Euro sau Dolarul. In aparenta numarul ridicat de monede pare a oferi diversitate si posibilitatea de a alege, insa in realitate lucrurile stau altfel.

Diferentele sunt uriase intre anumite monede, acest lucru determinand confuzie in randul consumatorilor. Insa totul se poate schimba odata cu aparitia monedelor virtuale. Modul cum au fost create le permite sa nu poata fi controlate de nici o autoritate, astfel se elimina numeroase taxe ce ar trebui platit.

In ciuda faptului ca inca nu sunt recunoscute la nivel mondial, monedele virtuale pot fi tranzactionate foarte simplu si pot fi cumparate la fel de usor. Acesta este si cazul Ethereum, o moneda aparuta recent (in anul 2015) ca o alternativa a Bitcoin. Acest articol este menit sa introduca cititorii in lumea monedelor virtuale, oferindu-le posibilitate de a invata cum ar trebui procedat pentru a cumpara Ethereum.

Informatii utile cu privire la Ethereum

Ethereum difera de Bitcoin prin faptul ca poate fi folosita si pentru a facilita anumite contracte inteligente, nu doar ca o simpla moneda virtuala. Acest aspect ii permite platformei cripto-monedei sa sustina crearea unei game largi de servicii si industrii.

Datorita popularitatii din ultima perioada pretului unei astfel de monede a ajuns la suma de 200 de euro. Asadar, ar trebui achizitionata cat mai repede cu putinta pentru a nu rata o oportunitate de a castiga din cresterea si mai mare a pretului.

Exista multe posibilitati pentru a cumpara Ethereum. Fie direct, de la alte persoane, tranzactionarea fiind usoara (plata fiind facuta prin transfer bancar, sau prin utilizarea altor cripto-monede), ori prin „minarea” ei, care este mai costisitoare (fiind necesar un calculator destul de performant) si consumatoare de timp. Insa, pe de parte cea mai usoara metoda este achizitionarea monedei prin intermediul site-urilor specializate folosind un card de credit.

Exista numeroase astfel de site-uri, procesul de cumparare fiind foarte simplu. Ca sa cumperi moneda este nevoie doar de cateva minute si de orice dispozitiv cu acces la internet. Desigur, este nevoie si de un portofel virtual, insa acest lucru nu este valabil pentru toate site-urile.

Primul pas il reprezinta crearea unui cont pe platforma respectiva. Nu constituie un motiv de ingrijorare, sunt necesare doar cateva date personale, cum ar fi numele complet, adresa de e-mail si numarul de telefon, care vor fi pastrate mereu confidentiale.

Al doilea pas ce trebuie parcurs este verificarea contului tocmai create, fie prin intermediul e-mail-ului ori printr-un apel telefonic. In oricare din cazuri, acest proces este in favoarea ambelor parti, iar acest tip de site-uri au implementate cele mai sigure tehnologii pentru a-si proteja clientii.

Ultimul pas ramas este achizitionarea monedei, prin introducerea sumei dorite si completarea campurilor cu datele inscriptionate pe cardul de credit. De aici, se poate folosi cripto-moneda in orice achizitie, dar sfatul nostru este o investitie inteleapta.

Mai sus este mentionat ca procesul este foarte simplu, insa nimeni nu credea ca ar fi chiar asa de simplu, asa-i?

Cumpara cryptomonede de pe Binance – Portofel Cryptomonede & Exchange

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment