Alege un fotograf de botez in 5 pasi simpli

Ai stabilit deja data cand bebelusul vostru va fi primi numele unui crestin si cand se va sarbatori botezul? Ei bine, in acest caz inseamna ca vei dori sa apelezi la serviciile unui fotograf de botez. Pentru ca numarul de fotografi profesionisti este foarte vast, este important sa ai in vedere o serie de aspecte pentru a face alegerea potrivita. Iata cum poti sa gasesti un fotograf botez in 5 pasi simpli.

Alege un fotograf de botez in 5 pasi simpli - Refu.ro
  1. Gaseste un fotograf in apropiere

Prima optiune atunci cand vine vorba despre un fotograf botez trebuie sa fie unul care se afla in aceeasi localitate sau in apropiere. Astfel intregul proces de selectie al fotografului va fi mult mai simplu. De asemenea, exista si varianta unui fotograf de botez aflat la distanta mare, dar trebuie ca acesta sa fie dispus sa se deplaseze la locatia evenimentului si cu siguranta costurile vor creste in acest caz.

  1. Analizeaza portofoliul

Dupa ce ai identificat cativa fotografi specializati in fotografia de botez este obligatoriu sa analizezi cu atentie portofoliul fiecaruia. Din portofoliu vei putea sa iti dai seama daca stilul si ideile fotografului respectiv sunt la fel cu ale tale sau daca te surprind intr-un mod foarte placut prin ineditul fotografiilor realizate la alte evenimente de acest gen.

  1. Verifica disponibilitatea

Chiar daca ai gasit un fotograf de botez care te-a convins pe baza portofoliului trebuie sa verifici ca acesta sa fie disponibil pentru data cand are loc botezul bebelusului tau. Tocmai de aceea este important sa cauti din timp un fotograf botez si sa nu lasi acest lucru pe ultima suta de metri.

  1. Stabileste un contact personal

Ai gasit acel fotograf de botez care prin prisma portofoliului te-a convins? Este acesta disponibil in data cand ai nevoie? Ei bine, atunci poti sa stabilesti o intalnire fata in fata in care sa va cunoasteti, sa schimbati cateva idei si sa iti dai seama daca ai facut alegerea potrivita si daca esti pe aceeasi lungime de unda cu cel care urmeaza sa realizeze fotografia de botez pentru bebelusul tau.

  1. Semneaza un contract

Daca in urma intalnirii fata in fata te-ai convins ca ai gasit fotograful pe care il cautai, atunci nu mai ramane decat sa semnezi un contract cu acesta astfel incat sa ai siguranta ca ai angajat persoana ideala pentru fotografia de botez a copilului tau astfel incat in cele din urma sa obtii fotografii de cea mai buna calitate.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments