unnamedAllview X1Soul este terminalul cu care Allview se lauda in momentul de fata, fiind cel mai puternic smartphone de la ei, Allview X1 Soul are o camera principala de 13 MPx si una secundara de 5 MP, plus cateva optiuni inteligente care-ti va pune creativitatea la munca.

Telefonul a fost lansat in octombrie 2013, dar pe 6 februarie 2014, cei de la Allview au lansat acelasi model de telefon pe alb, exact ca modelul din octombrie, fara nicio alta modificare de performanta. Daca te intereseaza un telefon cu un procesor Quad Core de 1,5 GHz care are 2 GB memorie RAM si poti stoca pana la  32 GB pe el, Allview x1 Soul poate fi solutia ta daca bugetul tau nu este foarte mare.

Allview x1 Soul iti ofera si o camera generoasa de 13 MPx, care te ajuta sa faci fotografii mai clare, asta bineinteles in lumina buna, ca pe intuneric inca nu avem un telefon care sa faca fata.

Pentru cei care design-ul este un punct forte cand vor sa-si achizitioneze un telefon mobil, atunci Allview  x1 Soul nu este de neglijat, iti ofera un telefon elegant pe culoarea alb, un ecran de 5 inch si o grosime a telefonului de numai 7,9mm.

Terminalul ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean. Varianta alba a smartphone-ului X1 Soul poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 1499 lei.

Sistem de operareAndroid 4.1.2 Jelly Bean
ProcesorQuad Core, Cortex-A7, 1,5GHz
GPUPowerVR SGX 544/OpenGL ES 2.0
RAM2048MB
ECRAN5″ FullHD IPS, JDI (Rezolutie: 1920×1080)
Camera Foto13 MP cu Autofocus OV12830

 Video prezentare Allview x1 Soul

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru