Refu Blog

Unele cărți, foarte puține însă, au o viață cu totul specială, vânzându-se la prețul obișnuit la început, epuizându-se, dispărând, uneori fiind uitate. Și apoi, chiar și după ani, ele reapar pe piață și cel mai adesea ele sunt disponibile la anticariate. Unii le numesc „monumente ale culturii materiale”, le cumpără și apoi le vând la un preț mare, alții le numesc mai simplu, cărți ieftine și le cumpără pentru a le citi acasă. Cele mai scumpe cărți nu sunt niciodată o marfă de masă, ci ele sunt vândute la licitații în exemplare unice, de aceea este imposibil să știi din timp, sau cel puțin să-ți asumi prețul acestora. Sumele și criteriile de evaluare sunt clare, iar toate acestea au puțin de-a face cu cărțile din anticariat. În schimb, este mai interesant când milioane de oameni plătesc pentru cărți ieftine pe care le găsesc într-un anticariat online. Cu siguranță este o modalitate mai bună de a cumpăra cărți fără să te stresezi în legătură cu bugetul, mai ales că pentru a fi citite, cărțile nu trebuie să fie noi.

 

Poți cumpăra aproape orice carte folosită

Indiferent dacă este vorba despre un bestseller actual, literatura unor autori clasici, despre cărți ilustrate, cărți de specialitate sau cărți rare, în ediții limitate, vei găsi tot ceea ce cauți pe rafturile anticariatului. Dacă ți-e frică de cărțile folosite pentru că ai impresia că pot fi murdare sau chiar rupte, poți sta liniștit, pentru că fiecare carte care este pusă în vânzare, este verificată cu atenție. Cărțile ieftine sunt în stare foarte bună și pot fi citite fără nicio problemă. Imperfecțiunile minore, precum paginile îndoite sau chiar o mică ruptură, au avantajul că-ți permit să le cumperi la prețuri mici. Poți economisi enorm când cumperi cărți ieftine de la anticariat.

 

Anticariat online – Cărți ieftine cu propriul lor farmec 

Cu siguranță mulți știu că romanele și cărțile, în general, au propria lor istorie cât și un farmec aparte. De ce să cumperi ediții noi când poți descoperi o colecție decentă de cărți clasice într-un anticariat online? Există multe motive pentru a cumpăra cărți ieftine folosite. Adesea edițiile vechi ale cărților sunt destul de minimaliste, însă acest lucru nu este rău și nu afectează în niciun fel lectura. Uneori vrei să ții în mâini o carte frumoasă, pe care să o citești cu drag. Designul joacă, de asemenea, un rol important pentru cei cărora le place să colecționeze o anumită ediție din operele unui autor. Cărțile care fac parte dintr-o serie se găsesc adesea în oferta de cărți ieftine de la un anticariat online, și acest lucru este foarte convenabil pentru cititori. Edițiile actuale ale cărților au un design care impune cumpărarea tuturor cărților dintr-o serie, astfel încât acestea să fie complete și să arate bine pe raft.

carti sub 5 lei

Anticariat online, cărți vechi cu miros de ciocolată

O mulțime de povestiri și-au pierdut relevanța pentru cititorul de masă, așa că nu au fost retipărite. De asemenea, nimeni nu va face tiraje suplimentare din publicațiile anilor  ’40- ’70. Așa că singura variantă de a cumpăra aceste cărți este să mergi la anticariate sau în piețele de vechituri.

Cărțile vechi miros a ciocolată veche. Pentru că ceea ce este tipărit în vremea noastră, nu se aseamănă cu ceea ce era atunci. Unele dintre cărțile noi sunt foarte, foarte scumpe și dacă ai doar o bursă sau lucrezi cu jumătate de normă, nu-ți permiți să cumperi ceva nou. De exemplu, poți cumpăra cărți ieftine despre știință, spiritualitate, istorie, literatură, bibliofilie, cultură, hobby, limbi străine și altele dintr-un anticariat online. Un anticariat online îi unește pe toți cei pasionați de lumea literaturii, îndrăgostiți interesați de arta cărții și, bineînțeles, pe cei a căror profesie este legată de păstrarea și distribuirea cărților.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment