Dragi cititori, probabil multi dintre voi va cautati un apartament, si va doriti ca acesta sa aiba in primul rand un pret accesibil, apoi o amplasare mai buna, aproape atat de centrul orasului cat si de spatii verzi si parcuri pentru ca cei mici sa aiba locuri de joaca si acces la tot cee ace au nevoie.

Solutia este un apartament cu 2 sau 3 camere, care sa fie sufficient de aproape de centrul capitalei, dar care sa va ofere in acelasi timp si un loc sigur in care sa va parcati masina, si in acelasi timp sa aveti in apropiere si solutii de transport in comun, cum ar fi metroul, daca preferati sa evitati aglomeratia din trafic.

 

Deoarece timpul nostrum liber e din ce in ce mai putin si astfel devine mai pretios, din ce in ce mai multe persoane care achizitioneaza un apartament prefer ca acesta sa aiba deja montate gresia, parchetul, si prefer sa aiba bucataria si baia mobilata, aparatele de aer conditionat si central gata montate, pentru a putea sa-si transforme apartamentul intr-un camin.

De aceea, eu va recomand apartamente din complexul NewTown Residence, care are in oferta apartamente cu 2, 3, 4 si chiar 5 camere, fiecare tip de apartament fiind disponibil in mai multe planuri de aranjare a camerelor, care vor multumi cu siguranta orice client.

Ansamblul rezidential NewTown se afla localizat in estul Bucurestiului, in cartierul Dristor, strada Dristorului nr. 91, la 100 metri ce cea mai apropiata statie de metrou.

Oferta cuprinde  apartamente cu 2 camere, diverse tipuri de confort, suprafata utila incepand cu 58 mp, finisaje dupa toate standardele UE.Apartamente cu 3 camere, suprafata utila de la 79 mp, extrem de bine impartite, dotate cu tot confortul necesar.Apartamente cu 4 camere, suprafata utila de la 103 mp, cu tot confortul necesar, terasa, bucatarie complet utilata, aer conditionat, etc.Apartamente cu 5 camere complet mobilate si utilate, suprafata utila de 167 mp cu terasa, usa metalica, aerisite si spatioase, cu toate dotarile aferente.

Bucatariile sunt complet utilate cu toate electrocasnicele necesare, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica si dotate cu dulapuri, blat de lucru si corpuri suspendate, cu faianta. Baile sunt spatioase si dotate cu toate facilitatile, iar balcoanele sunt deasemenea spatioase, balustrada din sticla laminate.

Toate apartamentele sunt echipate cu aer conditionat in dormitor si living, terasa proprie, complexul detine si o parcare subterana si spatii de depozitare car  e sunt puse la dispozitia clientilor.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment