Aspiratoare profesionale si alte produse de la echipamentcuratenie.ro

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

In cladirile de birouri si in institutii procesul de curatenie este unul foarte elaborat. Gandeste-te ca daca pentru o locuinta iti ia cateva ore sa cureti , cam cat timp pierzi facand curatenie intr-o cladire de birouri, mai ales daca vorbim despre acele locatii de multinationale cu sute de angajati. Unul din elementele esentiale pentru curatenia efectuata in astfel de locati este aspiratorul. Insa nu este vorba despre oirce aspirator. Avem nevoie de un aspirator profesional. Fata de aspiratorul pe care il cunoaste toata lumea, cel profesional este un aparat cu o putere foarte mare de aspirare si are un filtru mult mai eficient fata de unul normal. Aceste aparate sunt fabricate pentru a face fata locurilor cu trafic intens sau acolo unde oamenii nu pot fi deranjati cu zgomotele aspiratorului. Un aspirator profeional este aparatul perfect pentru marile companii, hoteluri si orice firma unde curatenia trebuie sa fie facuta mai eficient. Trebuie sa mai stii si ca firmele specialziate in curatenie folosesc astfel de aparate atunci cand vin inclusiv la persoane fizice, pentru a face curat.

Aceste aspiratoare profesionale sunt foarte performante si nu numai ca vei pastra o curatenie mai buna in locuinta, dar vei economisi timp. Desigur, trebuie sa tii cont de cateva caracteristici atunci cand doresti sa achizitionezi un astfel de aspirator, dar si de magazinul de unde il achizitionezi. Magazinul trebuie sa fie specializat in comercializarea produselor de curatenie pentru a avea garantia unor dispozitive de calitate, care nu se vor defecta dupa primele utilizari si vor actiona eficient. Un asemenea magazin este echipamentcuratenie.ro. Aici, pe langa aspiratoare profesionale, poti gasi si alte lucruri precum produse tork sau tot felul de detergenti. In plus, pentru igiena personala, nu ezita sa achizitionezi inclusiv sapun tork, de calitate foarte buna.

Iti recomandamaspiratorul special pentru lichid si praf, ideal pentru orice companie, Taski Aero 15. Acesta este foarte eficient, fiind prevazut cu un motor de 585 W, de ultima generatie, ce poate oferi acelasi tip de curatenie precum un aspirator de 900 de W. Are o tehnologie revolutionara whisper, special creata de Taski. Are un concept modular cu mai multe configuratii si dimensiuni, este ultrasilentios avand garantia unei etichete Eco. De asemenea, daca ceva, in timp, se va defecta, exista disponibilitate pentru piese de schimb. De asemenea, tot la magazinul online echipamentcuratenie.ro puteti gasi si accesorii precum saci de praf si optiuni pentru filtrare HEPA. Este un aspirator in conformitate cu normele europene cu privire la numarul decibelilor, fiind chiar mai silentios decat cele obisnuite. Are un cablu de 12,5 m, suficient de lung pentru o incapere mare. Daca doriti sa reduceti si mai mult zgomotul, cu ajutorul butonului Eco puteti face asta, micsorand volumul pana la 50%. Prin aceasta functie si consumul de energie scade. De asemenea, are si un indicator care te va anunta daca sacul trebuie inlocuit. In companii, se poate folosi chiar si in timpul zilei, atunci cand personalul este la birou. Nu vor fi deranjati in niciun fel de zgomotul creat.

Pentru mai multe informatii legate de achizitionare si livrare, intra acum pe site-ul echipamentcuratenie.ro, cat si pentru a vizualiza mai multe produse din aceasta categorie sau alte echipamente.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments